Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Twitter: Δύο βδομάδες μετά το τέλος οι χρήστες αναπολούν το ριάλιτι! Απόλυτη αποθέωση για Ντάνο

19 Ιουλίου 2017 14:01
Survivor - Twitter: Δύο βδομάδες μετά το τέλος οι χρήστες αναπολούν το ριάλιτι! Απόλυτη αποθέωση για Ντάνο

Το Τwitter «νοσταλγεί» το «Survivor», αν κρίνουμε από τις συνεχείς αναρτήσεις των χρηστών για το ριάλιτι επιβίωσης που σάρωσε σε τηλεθέαση και τους πρωταγωνιστές του.

Λίγες εβδομάδες μετά τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του νικητή, Γιώργου Αγγελόπουλου, οι τηλεθεατές φαίνεται να νοσταλγούν τόσο τα αγωνίσματα ανάμεσα στους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» στις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όσο και τις στιγμές από την καθημερινότητα τους στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάθαμε εγκεφαλικό: Δείτε το πραγματικό κορμί και... πρόσωπο της Κέλλυς Κελεκίδου χωρίς ίχνος ρετούς! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αδιαμφίσβήτητα, ο παίκτης που νοσταλγούν περισσότερο οι χρήστες του Twitter, είναι ο νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος. Μπορεί πλέον να έχει επιστρέψει στο νησί του στη Σκιάθο και να βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά κάποιοι χρήστες αισθάνονται ακόμη την ανάγκη να τον υποστηρίξουν. «Όσο πιο πολύ ασχολείστε μαζί του αρνητικά, τόσο πιο αγαπητός γίνεται!», γράφει ένας χρήστης.

Άλλοι αναπολούν τις βραδιές που το τηλεοπτικό φαινόμενο «Survivor» τους κρατούσε τηλεοπτική συντροφιά. «Τώρα θα βλέπαμε το trailer της επόμενης ημέρας», «Βλέπω ''World Party'' (σε επανάληψη) μόνο και μόνο για να ακούω τη φωνή του Σάκη (Τανιμανίδη) και να μου θυμίζει το «Survivor». Τέτοια έλλειψη», γράφουν κάποια από τα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αν κάνει αυτό η σύντροφό σας κατά την διάρκεια της... πράξης τότε σας απατάει σίγουρα!

Δείτε επικά σχόλια στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share