Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: "Δε με σεβάστηκε" - Η Βασιλική Αγιαννοπούλου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Κων/νο Βασάλο (video)

17 Ιουλίου 2017 20:18
Survivor:

Η γνωριμία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν κάτω από… περίεργες συνθήκες, μιας και η πρώτη μας επαφή ήταν ένας καυγάς. Το όνομα της σε έναν τίτλο τουYouweekly.gr την έκανε να τσαντιστεί και να μου στείλει προσωπικό μήνυμα, το οποίο εξελίχθηκε σε μία μεγάλη ένταση. Ομολογώ όμως, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ ειλικρινής και είχε το θάρρος ακόμη και το λάθος που έκανε να το μαζέψει και να μου ζητήσει συγγνώμη, όπως έκανα κι εγώ από την πλευρά μου. Αυτή η ένταση και συμφιλίωση εξελίχθηκε σε μία πολύ όμορφη φιλική σχέση. Διαβάστε παρακάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To φαντασμαγορικό World Party του... Survivor: Χαμός στα νησιά του Αιγαίου από Διάσημους και Μαχητές! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Ο λόγος για την Βασιλική Αγιαννοπούλου, της οποία το όνομα έχει παίξει πολύ το τελευταίο διάστημα μετά την σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η Βασιλική όλο το διάστημα που ο Κωνσταντίνος ήταν στο παιχνίδι, κρατούσε την σιωπή της και δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση. «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, θέλω να τον σεβαστώ και ότι θέλει να τα πει μόνος του!», μου είχε πει χαρακτηριστικά όταν της είχα ζητήσει να μου κάνει κάποια δήλωση. Φυσικά, δεν ήξερε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μιας και ο Κωνσταντίνος βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης και διέψευσε ότι είχε σχέση με την συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι που την πλήγωσε και την θύμωσε πολύ, με αποτέλεσμα ξένος κόσμος να της στέλνει μηνύματα και να την κατηγορεί ότι τα έκανε όλα για την δημοσιότητα.

Αυτή η συμπεριφορά, την έκανε μετά από 6 μήνες να σπάσει την σιωπή της στο Youweekly.gr και να μιλήσει για όλους και για όλα, αλλά και το τι συμβαίνει πραγματικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Είχαν σχέση; Τον εκμεταλλεύτηκε;

«Ας πρόσεχε τι έλεγε για εμένα για να μην του κλέψω την δημοσιότητα.», ήταν τα πρώτα της λόγια στο Youweekly.gr. Πώς ένιωσε με αυτή την κατάσταση; «Το άδικο πάντα αποκαλύπτεται! Δεν έχω να πω κάτι, εκτός από ότι η ασέβεια είναι σκληρό πράγμα κι εμένα δεν με σεβάστηκε!«. και συνέχισε…«Δεν είχαμε κάνει κανένα συμβόλαιο ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, ο καθένας κάνει τις επιλογές του! Ο τρόπος που το έκανε με ενόχλησε, θα μπορούσε να το είχε χειριστεί διαφορετικά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το live βίντεο του Μάριου και το μήνυμα που έστειλε στους θαυμαστές του!

«Για εμένα δεν υπάρχει πια για εμένα! Τον σιχάθηκα! Το είχα τόσο ψηλά στα μάτια μου και πλέον έχει πέσει πολύ χαμηλά!«, λέει αποφασισμένη και ήρεμη στην Δήμητρα Παυλάτου και το Youweekly.gr

Εγώ να την ευχαριστήσω που μου άνοιξε την καρδιά της και θέλησε να μιλήσει πρώτα σε εμένα και φυσικά έρχεται και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί την Τετάρτη, 19/07! Πάρτε μία γεύση από αυτά που μου αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί, πράγματα που δεν θέλησε να πει όλο αυτό το διάστημα:

https://youtu.be/oxjcZMqVV84

πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share