Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

To φαντασμαγορικό World Party του... Survivor: Χαμός στα νησιά του Αιγαίου από Διάσημους και Μαχητές! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

17 Ιουλίου 2017 13:40
To φαντασμαγορικό World Party του... Survivor: Χαμός στα νησιά του Αιγαίου από Διάσημους και Μαχητές! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου έκαναν τις περασμένες ημέρες οι παίκτες του Survivor. Με «καπετάνιο» τον Σάκη Τανιμανίδη και την εταιρεία που έχει δημιουργήσει μετά το World Party, την World Party Traveler, Μαχητές και Διάσημοι επιβιβάστηκαν σε κρουαζιερόπλοιο και έζησαν υπέροχες στιγμές με φόντο το όμορφο Αιγαίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το live βίντεο του Μάριου και το μήνυμα που έστειλε στους θαυμαστές του!

Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους, αφού στην παρέα τους είχαν και πολλούς τυχερούς που έκλεισαν θέση και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μεταξύ των στάσεων που έκαναν ήταν η κοσμοπολίτικη Μύκονος και η ρομαντική Μήλος.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε... το κέφι και ο χορός χτύπησε κόκκινο, ενώ οι παίκτριες του reality, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σόφη Πασχάλη, άναψαν “φωτιές” με τα μαγιό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Τεράστια "βόμβα" με διάσημο ετοιμάζει η παραγωγή! Του δίνει μπροστά 30.000 ευρώ για να πει το μεγάλο "ναι"!

Δείτε στο gallery του Athensmagazine.gr τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share