Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Τεράστια "βόμβα" με διάσημο ετοιμάζει η παραγωγή! Του δίνει μπροστά 30.000 ευρώ για να πει το μεγάλο "ναι"!

17 Ιουλίου 2017 11:00
Survivor - αποκλειστικό: Τεράστια

Μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει εδώ και 10 περίπου ημέρες όμως παραμένει στο προσκήνιο και πολλούς λόγους! Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η νέα του καθημερινότητα πλέον στην Σκιάθο και άλλος ένας ο δεύτερος κύκλος και τα ονόματα που θα δούμε στο Survivor 2!

Στην καθημερινότητα παίζουν πολλά ονόματα! Τι ο Γιώργος Μανίκας, τι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που ήταν να μπουν και στον πρώτο κύκλο! Τι διάφοροι αθλητές... Τίποτα ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο! Κανένα όνομα δεν έχει συμφωνήσει όμως η παραγωγή ετοιμάζεται για το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" με διάσημο!

Έναν παίκτη που τον ήθελε και για το πρώτο ριάλιτι αλλά η άρνησή του έφερε στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο τον Λάμπρο Χούτο! Μάλιστα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα και επιβεβαιώνεται από τις πηγές του Athensmagazine.gr στον συγκεκριμένο άνθρωπο η παραγωγή προσφέρει περίπου 30.000 ως πριμ υπογραφής για να πει το πολυπόθητο "ναι"!

Δεν γνωρίζουμε αν και στον πρώτο κύκλο του είχαν προσφέρει το ίδιο ποσό, όμως η παραγωγή τον θέλει τόσο πολύ που πλέον παίζει το τελευταίο της χαρτί για το μεγάλο deal! Για ποιον πρόκειται; Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share