Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: "Σφαγή" μεταξύ παραγωγής και Ντάνου! Το άγνωστο περιστατικό με σουίτες σε ξενοδοχείο και η ατάκα - πρόκληση του Αγγελόπουλου!

16 Ιουλίου 2017 12:06
Survivor - αποκλειστικό:

Μπορεί το Survivor να τελείωσε όμως το Athensmagazine.gr δεν πάει να σας φέρνει στο "φως" αποκλειστικότητες από το παρασκήνιο αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι! Μεγάλος πρωταγωνιστής, ποιος άλλος από τον Ντάνο, ο οποίος συνεχίζει να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα, δέκα μέρες μετά το φινάλε του Survivor!

Ωστόσο οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια είναι κάτι παραπάνω από "καυτές"! Το Athensmagazine.gr σας έχει ακόμα μια που θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις κυρίως από τους θαυμαστές του!

Να πάμε όμως σιγά σιγά στο "ζουμί" της υπόθεσης! Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουνε φτάσει στα γραφεία του Athensmagazine.gr, ο Ντάνος αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα και να εμφανίζεται στα γραφεία του ΣΚΑΙ για να δίνει το παρών στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη! Έτσι αποφάσισε να... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share