Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Το βέτο που έχει θέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο παρ' ολίγον καυγάς στον ημιτελικό που δεν έμαθε ποτέ κανείς!

15 Ιουλίου 2017 13:36
Survivor: Το βέτο που έχει θέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο παρ' ολίγον καυγάς στον ημιτελικό που δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Όταν το Survivor άρχισε να απασχολεί πολύ κι αφού οι εκπομπές και τα μέσα δεν μπορούσαν να βρουν τους παίκτες καθώς εκείνοι βρίσκονταν στο παιχνίδι, προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερα πράγματα για αυτούς μέσα από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.

Δηλαδή, δημοσιογράφοι έρχονταν σε επαφή με φίλους και συγγενείς παικτών. Υπήρχαν γονείς οι οποίοι δεν θέλησαν να μιλήσουν καθόλου, υπήρχαν οι γονείς που αρκέστηκαν στο να κάνουν μια δήλωση γιατί σεβάστηκαν τα μέσα και ήθελαν να μιλήσουν θετικά για το παιδί τους και υπήρχαν και οι γονείς που απασχολούσαν με τις δηλώσεις του αρκετές ώρες και πολλές εκπομπές. Πολλοί γονείς, μάλιστα, γιατί γνωρίζεται πως στο Youweekly.gr κάναμε συνεχόμενο ρεπορτάζ για το Survivor, μας είχαν αναφέρει πως το παιδί τους τους έχει απαγορεύσει να μιλήσουν σε περίπτωση που αυτό τους ζητηθεί.

Αλλά δεν θα χρονοτριβήσουμε άλλο, θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα απλά προσπαθήσαμε να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα όσον αφορά τους γονείς… Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr στον ημιτελικό του Survivor από τον οποίο και αποχώρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια των δημοσιογράφων ένα περιστατικό μεταξύ… διαβάστε την συνέχεια στο Dimi’s blog.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share