Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Panorama: Βαλαβάνη και Βασάλος απαντούν πρώτη φορά για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι! (video)

13 Ιουλίου 2017 16:34
Survivor Panorama: Βαλαβάνη και Βασάλος απαντούν πρώτη φορά για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι! (video)

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!

Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός: Πότε ξεκινούν οι καταιγίδες, πόσο καιρό θα κρατήσουν και ποιες περιοχές θα πλήξουν! Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Το θέμα που απασχολεί τους πάντες τελευταία είναι το τι συμβαίνει ανάμεσα στην αθλητικογράφο και τον παίκτη των Μαχητών! Οι δυο τους λοιπόν σήμερα δίνουν την απάντησή τους και βάζουν τέλος σε όλες αυτές τις φήμες!

Η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο και ξεκίνησε να απαντά σε όλα αυτά που ακούγονται! Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση όλο αυτό; Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό, και προφανώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εκείνη τη μέρα είχα πάρει το φαγητό μου, τάιζα Σάρα και Ελισάβετ, και μετά πήγα στην καλύβα των Μαχητών, πήγα να τους προσφέρω φαγητό, ο Κώστας κοιμόταν και ήταν ο Κωνσταντίνος ξύπνιος, και φαίνεται στο πλάνο ότι πάμε να βρούμε τα υπόλοιπα παιδιά που είναι στη θάλασσα. Έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι ο Κωνσταντίνος με βοήθησε ψυχολογικά, και δεν είναι τίποτα άλλο από ένας καλός φίλος», δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Βασάλος αμέσως είπε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπο: Η ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram και η αλλαγή στο σώμα του ενάμιση μήνα μετά το Survivor!

«Εγώ θα το σκεφτώ άμα σε θέλω. Δεν πιστεύω στη φιλία άντρα-γυναίκας. Στην ελληνοτουρκική θα δείξει υπό προϋποθέσεις. Δεν έχω φίλες. Φίλους έχω ελάχιστους», δλωσε ο ίδιος. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share