Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Η αποκάλυψη του μισθοφόρου για το χειρουργείο πριν μπει το Survivor! Έξαλλη η αδερφή του με τα ψευδή δημοσιεύματα και το σοκ της μητέρας του (video)

12 Ιουλίου 2017 18:46
Survivor Πανόραμα: Η αποκάλυψη του μισθοφόρου για το χειρουργείο πριν μπει το Survivor! Έξαλλη η αδερφή του με τα ψευδή δημοσιεύματα και το σοκ της μητέρας του (video)

Μπορεί το ριάλιτι φαινόμενο, Survivor, να έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν, όμως το «Πανόραμα» συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών!

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την αδερφή του και αποκάλυψαν αρκετά πράγματα!

Η αδερφή του Κώστα λοιπόν μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό που την τρόμαξε όσο ο ίδιος ήταν στο παιχνίδι, για το άγνωστο χειρουργείο του πριν μπει σε αυτό και για το σοκ της μητέρας τους με τις ψεύτικες αναρτήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άνδρες είμαστε φυσικά και μου ήρθε το σeξουαλικό" - Ο Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει πρώτη φορά αν έγινε σeξ στο Survivor! (video)


Συγκεκριμένα είπε: «Βλέπαμε διάφορα, και υπήρξε κάτι που μας τρόμαξε πολύ. Ήταν μια φωτογραφία από τον Κώστα από ένα νοσοκομείο, είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν μπει στο παιχνίδι, που δεν είχε πει, γιατί φοβήθηκε μήπως ήταν ανασταλτικός λόγος στο να μπει στο παιχνίδι. Κάπου τη βρήκαν, έγινε μια αναπαραγωγή, ότι είναι πολύ σοβαρά και αποχωρεί.

Ήταν κομμένη η φωτογραφία, γιατί τον είχαν καμουφλάρει, και η μητέρα μου τρόμαξε πάρα πολύ. Αυτό μας σόκαρε. Είχα πολύ άγχος, γιατί είναι ο μικρός μου αδερφός. Και με τη γιαγιά μου ήταν πολύ δύσκολο, γιατί της είχαμε απαγορεύσει να βλέπει τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολογήθηκε και έμεινε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής που "πιάστηκε" με κοκαΐνη! (photos+video)

Με το ατύχημα πήραν τη μαμά μου τηλέφωνο, της έδωσαν σε ανοιχτή ακρόαση τον αδερφό μου, και της είπαν ότι είναι καλά. Η μαμά μου έπαθε σοκ. Δεν ξέραμε ότι δεν ήταν μέσα ο Κώστας. Δεν ανακουφίστηκα, φοβόμουν για όλα τα παιδιά! Δεν ανακουφίστηκα, γιατί ήταν κι άλλα παιδιά μέσα! Με στεναχωρούσε όταν μιλούσαν άσχημα για αυτόν, ήταν πολύ δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια και ο μισθοφόρος στη συνέχεια αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το άγνωστο χειρουργείο:

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν πολύποδας χολής, και τον αφαίρεσα 5 μήνες πριν μπω στο παιχνίδι, αλλά δεν ήθελα να το πω, για να μη με λυπούνται και με ψηφίζουν για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share