Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή Τώρα: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα στο ατομικό αγώνισμα και εξασφαλίζει την ασυλία!

28 Ιουνίου 2017 21:13
Survivor - Διαρροή Τώρα: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα στο ατομικό αγώνισμα και εξασφαλίζει την ασυλία!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας έχει πλούσιο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και το επεισόδιο του Survivor που θα παρακολουθήσουμε!

Μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό είναι το Survivor και η αγωνία έχει ανέβει στο κατακόρυφο! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποιοι θα μπουν στην τελική τετράδα και ποιοι στον τελικό;

Το σασπένς και η αγωνία είναι μεγάλη, την ίδια ώρα που τα έπαθλα στο παιχνίδι έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις, όπως το αυτοκίνητο που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! Ο νικητής; Και δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίο μόλις το συνειδητοποίησε τρελάθηκε από την χαρά του. Ο ίδιος όμως αποκάλυψε ότι δεν θα κρατήσει το αυτοκίνητο και θα το χαρίσει στην μητέρα του.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Και πάμε τώρα στα του σημερινού επεισοδίου!

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το παιχνίδι έγινε καθαρά «αντρική υπόθεση». Όλοι οι παίκτες θέλουν διακαώς να κερδίσουν μία από τις δύο ασυλίες, για τις οποίες θα αγωνιστούν σήμερα! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, πως οι δύο που θα κερδίσουν, θα πάνε απευθείας στον ημιτελικό. Κάτι…που θα προκαλέσει μία αναστάτωση γιατί το άγχος τους θα κορυφωθεί!

Εκτός αυτού… οι παίκτες που θα κερδίσουν την ασυλία, θα απολαύσουν νόστιμα φαγητά αλλά και ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Κούβα! Κάτι που σίγουρα χρειάζονται πριν από τον ημιτελικό για να αποφορτιστούν από την πίεση της καθημερινότητας…

Το άγχος, όπως προαναφέραμε θα κορυφωθεί! Αυτό όμως, θα φέρει μεγάλες εντάσεις στο παιχνίδι, λάθη από βιασύνη… Ποιος κερδίζει; Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr που δεν πέφτουν ποτέ έξω λένε πως σήμερα νικητής της ασυλίας είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος αυτόματα θα εξασφαλίσει και την θέση του στον ημιτελικό του Survivor! Η είδηση πρόκειται για διαρροή όμως επειδή πάντα υπάρχει το περιθώριο του λάθους (ελάχιστο στην περίπτωσή μας) σας μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share