Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα της ασυλίας και ποιος αποχωρεί! Υπάρχει ανατροπή;

26 Ιουνίου 2017 11:51
Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα της ασυλίας και ποιος αποχωρεί! Υπάρχει ανατροπή;

Στην τελική ευθεία έχει μπει στο Survivor για τα καλά! Αυτή την εβδομάδα, όπως γνωρίζετε και φυσικά σας είχαμε γράψει πρώτοι, έρχεται διπλή αποχώρηση. Αυτό φυσικά που δεν κατάλαβαν οι υπόλοιποι που «έκλεψαν» το θέμα πως αναφέραμε ότι δεν θα είναι 2 αποχωρήσεις σε μία μέρα, αλλά αντί για Τετάρτη η αποχώρηση θα είναι και Δευτέρα και Τετάρτη. Έτσι έπεσαν σε λάθος σπόιλερ… Εμ δεν ξέρατε…δεν ρωτάγατε!

Θα έρθουν όμως πολλές αναταραχές στο παιχνίδι, ειδικά όσο πλησιάζει ο τελικός! Όλοι οι παίκτες θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, έτσι θέλοντας και μη, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιστικά! Ένα μικρό «λαθάκι» της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της, προκάλεσε ερωτηματικά, αφού η είπε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έμαθε πως είναι στον τελικό, με ατομική ασυλία, κάτω που εμείς στο Athensmagazine.gr δεν το έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη καθώς, τα πράγματα είναι πολύ ρευστά, προσέχουν πολύ για τις διαρροές από την παραγωγή κι έτσι, προτιμούμε να αργούμε σε κάτι, παρά να είναι λάθος.

Αλλά πάμε στο θέμα ας… Ασυλία σήμερα και αποχώρηση! Την πρώτη ασυλία την εξασφάλισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τη νίκη του στο αγώνισμα της Κυριακής! Σήμερα, θα αναζητηθεί ο δεύτερος παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία και θα εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Οι Μαχητές θέλουν οπωσδήποτε το κολιέ. Θέλουν οπωσδήποτε, όπως είπαν και οι ίδιοι, και το δεύτερο κολιέ να είναι της ομάδας τους…

Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παλέψουν με νύχια και με δόντια καθώς γνωρίζουν πως αν δεν το κερδίσουν θα είναι πάλι και οι δύο υποψήφιοιμ αφού οι Μαχητές τους έχουν βάλει στο στόχαστρο για εξόντωση. Συγκεκριμένα ο Ντάνος, τονίζει στην Ευρυδίκη να βάλει τα δυνατά της, ώστε να κερδίσει εκείνη καλύτερα. Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας...διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share