Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Το μήνυμα της παραγωγής και η φωτογραφία που "πρόδωσε" το μυστικό της Σάρας! (photos)

24 Ιουνίου 2017 17:06
Survivor: Το μήνυμα της παραγωγής και η φωτογραφία που

Το Survivor επισήμως φτάνει στο τέλος του. Με τον ημιτελικό και τον Τελικό να πλησιάζουν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώθηκαν. Ο τελικός του τυφώνα Survivor θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου. Η παραγωγή του ριάλιτι μαρτύρησε στα social media ότι η τελευταία μέρα των γυρισμάτων και, συγκεκριμένα, του τελευταίου αγωνίσματος ήταν η Τετάρτη 21 Ιουνίου, όπως αποκάλυψε μέλος της συντακτικής ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Βόμβα στην showbiz με την πασίγνωστη τζαμπατζού παρουσιάστρια! Τα απίστευτα σκηνικά στην Μύκονο που περιέγραψαν στα «Αποκαλυπτικά»!

Η παραγωγή ετοίμασε εχθές τις βαλίτσες της και αναχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Μοντέρ, ηχολήπτες, κάμεραμαν και δημοσιογράφοι έλειψαν πέντε ολόκληρους μήνες από τα σπίτια τους και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, στην φωτογραφία που ανέβασε η παραγωγή του Survivor, λίγο πριν φύγει από την Καραϊβική, ποζάρει μέσα και η Σάρα Εσκενάζυ!

Μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται και η επιστροφή όλης της ομάδας, που βρισκόταν πίσω από το Survivor και μας χάρισε όλη αυτή την εμπειρία. Και φυσικά, και η πρώην παίκτρια των Μαχητών, Σάρα!

Δείτε την φωτογραφία:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share