Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οτζεντάι Γκιρίσκεν: Αυτός είναι ο νικητής του τουρκικού Survivor που ξεφτίλισαν Ντάνος και Μάριος! (video)

24 Ιουνίου 2017 15:15
Οτζεντάι Γκιρίσκεν: Αυτός είναι ο νικητής του τουρκικού Survivor που ξεφτίλισαν Ντάνος και Μάριος! (video)

Το τουρκικό survivor προβαλλόταν παράλληλα με το ελληνικό έφτασε στο τέλος του. Ιδού ο μεγάλος νικητής που κάπου τον έχουμε ξαναδεί να "κοπανάει τα κύματα"!

Μπορεί την ανάδειξη του νικητή να επισκίασε κατά κάποιο τρόπο η... survivor εμφάνιση του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο την Πέμπτη το βράδυ είχαμε τελικό. Το τουρκικό reality επιβίωσης έριξε αυλαία δύο εβδομάδες νωρίτερα από το ελληνικό και ανέδειξε τον δικό του Survivor. Έναν τύπο αρκετά γνώριμο στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, από τα δύο ματς Ελλάδας - Τουρκίας που προβλήθηκαν πριν από λίγο καιρό παράλληλα στις τηλεοράσεις των δύο χωρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Ο Γιαννακόπουλος ταπείνωσε τον Μάντζαρη βγάζοντας στην φόρα μηνύματα με την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό! (photos)

Έπειτα από ψηφοφορία του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού λοιπόν ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν. Ο Οτζεντάι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της τουρκικής ομάδας. Γεννήθηκε το 1992 στην Κωνσταντινούπολη και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στις "φυσική αγωγή" και αγωνίστηκε με την ομάδα της Φενέρ Μπαχτσέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη: Ζευγάρι με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Πάμελα Άντερσον! (photos)

Ο παίκτης δεν φημιζόταν ωστόσο για την ψυχραιμία του. Όλοι όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι, θυμούνται την αντίδρασή του όταν έχασε από τον Μάριο του ελληνικού Survivor και τα έβαλε με τα... κύματα της θαλάσσης.

Μαζί του στον τελικό έφτασε ο Αντέμ Κιλιτζί, μποξέρ που έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο άθλημα της πυγμαχίας. Το 2004, στους αγώνες που λάμβαναν χώρα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αττάλεια κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ερασιτεχνικής πυγμαχίας το 2007, στο Σικάγο των ΗΠΑ και εκεί κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Το 2012 βρέθηκε θετικός σε αναβολικές ουσίες και έτσι αποκλείστηκε από το ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.


Δείτε την ανακοίνωση του Survivor 2017:

Πηγή: news247.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share