Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Προώθησαν τον Αγγελόπουλο για να κερδίσει το χθεσινό αγώνισμα; Σάλος με την απόφαση της παραγωγής (photos+video)

20 Ιουνίου 2017 13:02
Survivor: Προώθησαν τον Αγγελόπουλο για να κερδίσει το χθεσινό αγώνισμα; Σάλος με την απόφαση της παραγωγής (photos+video)

Τρομερό ενδιαφέρον αποδείχθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα, εκεί που όπως σας είχε αποκαλύψει από το πρωί της Δευτέρας το Athensmagazine.gr μεγάλος νικητής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος! (Δείτε εδώ)

Γι' αυτό και σήμερα είμαστε πάλι εδώ για να σας δώσουμε πληροφορίες και για το σημερινό αγώνισμα, το δεύτερο ατομικό στην σειρά! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να έχει κλέψει την παράσταση τις δύο τελευταίες ημέρες, όπου έχει κατατροπώσει τους αντιπάλους του, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν για τη χθεσινή του επικράτηση!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο Ντάνος για ακόμα μια ημέρα χτες έκλεψε την παράσταση, επικράτησε των Μαχητών και απόλαυσε ένα μοναδικό έπαθλο! Ωστόσο αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ατομικού αγωνίσματος στο Survivor, ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε πως ο Αγγελόπουλος ήταν τυχερός αφού κληρώθηκε να παίξει δύο φορές με την Σάρα, αλλά και κατά την προσπάθειά του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο τελευταίος τραυματίστηκε και έχασε πολύτιμο έδαφος!

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες επικρατεί και ένας ντόρος στο διαδίκτυο σχετικά με... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share