Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;

19 Ιουνίου 2017 11:54
Survivor αποκάλυψη: Αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;

Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία των τηλεθεατών σχετικά με την συνέχεια στο Survivor, με το σημερινό επεισόδιο να είναι άκρως ανατρεπτικό!

Τι θα δούμε σήμερα; Το Athensmagazine.gr πριν από λίγο σας αποκάλυψε το τρομερό παρασκήνιο σχετικά με τον μεγάλο νικητή στο πρώτο ατομικό αγώνισμα του παιχνιδιού (δείτε εδώ) και τώρα έρχεται να σας δώσει ρεπορτάζ και για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου!

Το "τούμπανο" των Μαχητών σε μια μονομαχία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο φαίνεται να τραυματίζεται σοβαρά, αφού οι κραυγές του είναι δυνατές και οι υπόλοιποι παίκτες φαίνονται πως βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, άκρως τρομοκρατημένοι από συμβάν! Ο παίκτης φαίνεται να παραπατάει σε μια προσπάθεια του πριν βγει από την θάλασσα ενώ στην συνέχεια πιάνει και τον προσαγωγό του!

Αμέσως οι γιατροί τρέχουν πάνω στον Κωνσταντίνο Βασάλου και η κρισιμότητα του τραυματισμού φαίνεται και από την αντίδραση που έχει ο γιατρός, όπως φαίνεται στο τρέιλερ! Τώρα τα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να έχει αποχωρήσει ήδη από το παιχνίδι εξετάζονται, αφού το μόνο που έχουμε στην διάθεσή μας μέχρι στιγμής είναι το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!

Δείτε καρέ καρέ το ατύχημα του Κωνσταντίνου Βασάλου:

Δείτε το τρέιλερ στο Athensmagazine.gr:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share