Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Αποχώρησε κι άλλος παίκτης από το παιχνίδι και είναι ήδη στο ξενοδοχείο! Πρόκειται για...

13 Ιουνίου 2017 11:37
Survivor - αποκλειστικό: Αποχώρησε κι άλλος παίκτης από το παιχνίδι και είναι ήδη στο ξενοδοχείο! Πρόκειται για...

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Δευτέρα, με τους Διάσημους να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν τη νίκη!

Για ακόμα μια μέρα το Athensmagazine.gr σας φέρνει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς σας έχουμε εξελίξεις και με το παιχνίδι ασυλίας! Πάμε αρχικά όμως στα αγωνιστικά και στο τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! Οι Διάσημοι είχαν 3 συνεχόμενα αγωνίσματα που είχαν χάσει και σήμερα είχαν υποσχεθεί ότι θα δώσουν το 100% για να κερδίσουν το έπαθλο που πολύ ήθελαν!

Και πράγματι… όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς στο athensmagazine.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) οι Διάσημοι θα κέρδιζαν το σημερινό αγώνισμα με 10-7…όπως κι έγινε! Κέρδισαν οι Διάσημοι με την τελευταία νίκη να την χαρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος νίκησε τον Μάριο Πρίαμο!
Οι Διάσημοι μόλις το είδαν έτρεξαν πανηγύρισαν, τον αγκάλιασαν, αφού επιτέλους θα φάνε και θα χαλαρώσουν λίγο
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
Ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον αγώνα που έπαιζε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο παραλίγο να έχει ατύχημα, αλλά ευτυχώς είχε το νερό μπροστά του για να πέσει!

ην ώρα που ήταν να περάσουν κάτι σχοινιά, για να κερδίσει χρόνο, τα πηδηξε από πάνω με αποτέλεσμα να μπλεχτεί το πόδι του και να πέσει με το πρόσωπο στο νερό! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναστατώθηκε αμέσως και σοκαρίστηκε μέχρι να δει πως όλα ήταν καλά..

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σηκώθηκε αμέσως σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:
Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο, το οποίο ήταν διαμονή σε ξενοδοχείο και βόλτα με αερόστατο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που τόσο καιρό ήθελε να κάνει μπάνιο και να περιποιηθεί λίγο τον εαυτό της, έφτασε η ώρα να το κάνει πραγματικότητα.
Μια κίνηση της ωστόσο μας άφησε κάγκελο, αφού εμείς προσωπικά δεν έχουμε ξαναδεί. Για να ισιώσει τα μαλλιά της πήρε το σίδερο των ρούχων και τα πάτησε… Ο Χριστός! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ;
Και πάμε τώρα στην μεγάλη αποκάλυψη που σχετίζεται με την αποχώρηση παίκτη από το παιχνίδι! Ποια ομάδα έχασε την ασυλία που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης και ποιος παίκτης έχει αποχωρήσει και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο; Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share