Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο της Κυριακής! Τρομερό παρασκήνιο

9 Ιουνίου 2017 13:36
Survivor αποκάλυψη: Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο της Κυριακής! Τρομερό παρασκήνιο

Τρομερό είναι το παρασκήνιο που σας φέρνει, για ακόμα μια μέρα, το Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρο από το ριάλιτι που έχει καθηλώσει όλους τους τηλεθεατές τους τελευταίους τέσσερις μήνες! Πλέον οι Μαχητές φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι, αφού και ψυχολογία έχουν αλλά και δύο παίκτες περισσότερους!

Από την άλλη πλευρά, οι Διάσημοι έμειναν στην κυριολεξία τρεις και ο κούκος και καλούνται να τα βγάλουν πέρα, ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωριστούν και άλλον παίκτη, πριν γίνει ατομικό το αγώνισμα, όπως σας αποκάλυψε χτες το Athensmagazine.gr (Δείτε εδώ)!

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ;

Και πλέον οι Διάσημοι καλούνται στο αγώνισμα της Κυριακής να ανατρέψουν τα προγνωστικά! Έχουν μείνει "τρεις και ο κούκος" στην κυριολεξία και πρέπει να τα βγάλουν πέρα! Θα τα καταφέρουν; Το πιο πιθανό σενάριο για το επεισόδιο της Κυριακής είναι πως ναι! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά; Οι Μαχητές θα αγωνιστούν χωρίς τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος θα προτιμήσει να ξεκουραστεί από τις συνεχόμενες μάχες και αυτό θα γίνει για πρώτη φορά (εκτός από το διάστημα που ήταν εκτός λόγω τροχαίου)! Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα αγωνιστεί ούτε το άλλο ισχυρό χαρτί των Μαχητών, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ την δική τους μάχη κόντρα στους Αγγελόπουλο, Χρανιώτη και Βαλαβάνη δίνουν οι Βασάλος, Σπαλιάρας και Σάρα!

Δείτε μερικά πλάκα από το αγώνισμα καθώς και το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share