Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Μετετρέπεται σε... ατομικό το ριάλιτι για να φύγουν και άλλοι παίκτες! Πόσοι θα αποχωρήσουν και πότε;

8 Ιουνίου 2017 15:09
Survivor - αποκλειστικό: Μετετρέπεται σε... ατομικό το ριάλιτι για να φύγουν και άλλοι παίκτες! Πόσοι θα αποχωρήσουν και πότε;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το Survivor, αφού μετά και την νέα ήττα των Διασήμων σε αγώνισμα ασυλίας έμειναν με 3 παίκτες, περίπου 25 μέρες πριν το φινάλε του ριάλιτι!

Πρώτο μέλημα για τους Διάσημους είναι αρχικά να επικρατήσουν στο αγώνισμα της Κυριακής, που όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το Athensmagazine.gr είναι το απόλυτο φαβορί (Δείτε εδώ τους λόγους), όμως αυτό μόνο καλό δεν είναι για τους ίδιους, καθώς οι Μαχητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουράσουν παίκτες για να είναι έτοιμοι στον αγώνα ασυλίας της Τετάρτης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Καρέ - καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπο! Έφυγε στην κυριολεξία μισός άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο (photos+videos)

Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στο να γίνει το Survivor... ατομικό! Διάσημοι και Μαχητές θα γίνουν ένα και θα παλέψει ο καθένας για την πάρτι του! Πότε θα γίνει αυτό; Αν χάσουν ασυλία την άλλη βδομάδα πάλι οι Διάσημοι τότε θεωρείται δεδομένο πως σε δέκα μέρες θα έχουμε νέα δεδομένα στο Survivor!

Και αυτό γιατί θα πρέπει μέσα στις επόμενες 17-18 ημέρες να έχουν αποχωρήσει άλλοι... 4 παίκτες! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr όταν θα δίνουν ατομικά αγωνίσματα τότε θα υπάρχει αποχώρηση παίκτη κάθε δύο ημέρες, ώστε να απομείνουν οι 4 που θα έρθουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί σε λιγότερο από ένα μήνα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share