Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor: Η συγκλονιστική μάχη για την ασυλία, τα δάκρυα της Βαλαβάνη, η ένταση του Ντάνου και η αποχώρηση που ράγισε καρδιές! Όλα όσα είδαμε χτες... (videos)

8 Ιουνίου 2017 08:15
Survivor: Η συγκλονιστική μάχη για την ασυλία, τα δάκρυα της Βαλαβάνη, η ένταση του Ντάνου και η αποχώρηση που ράγισε καρδιές! Όλα όσα είδαμε χτες... (videos)

Επεισόδιο με αγώνισμα ασυλίας χθες στο Survivor…

Μία μέρα που τα είχε όλα. Για τον λόγο ότι φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος, έκαναν σε μία μέρα και το αγώνισμα ασυλίας αλλά και την αποχώρηση…

Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή… Μαχητές εναντίον Διάσημων, για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία. Ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και από τις δύο ομάδες κυρίως όμως από την ομάδα των Διάσημων, που δεν ήταν και στην καλύτερη τους μέρα. Ο εκνευρισμός τους φάνηκε από τα νεύρα της Ευρυδικης Βαλαβάνη, που ήταν πολύ άστοχη στο τελευταίο κομμάτι του αγωνίσματος και επειδή οι συμπαίκτες της, τής φώναζαν εκείνη ξέσπασε και είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη προειδοποίηση από ΕΟΦ: Αποσύρονται από την αγορά 3 πασίγνωστα προϊόντα!

Φυσικά, δεν έλειψαν οι φωνές από το δίδυμο φωτιά Αγγελοπουλο-Χρανιώτη… οι οποίοι με τα καυγαδάκια τους δίνουν άλλον αέρα στο παιχνίδι! Ο Χρανιώτης είχε κι αυτός πολύ άσχημες βολές με αποτέλεσμα να φωνάζει συνεχώς στον Αγγελόπουλο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού… στο τέλος όμως κέρδισε και φυσικά τι έκανε; Πλησίασε τον φίλο του, φώναζαν, ένωσαν τα κεφάλια τους και του τράβαγε τα μαλλιά… Απλά ξεκαρδιστικοί….

Ποια ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει την ασυλία; Και οι δύο το ήθελαν πολύ, όμως χθες δεν ήταν καλή μέρα για του Διάσημους κι έτσι τη νίκη την πήραν οι Μαχητές, οι οποίοι έδωσαν κάτι παραπάνω από το 100% τους! Φυσικά όταν τελείωσε ο αγώνας και ήταν οι νικητές «τρελάθηκαν» από την χαρά τους!

Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, όμως φτάνουν προς το τέλος, οι παίκτες έχουν δεθεί συναισθηματικά μεταξύ τους και δεν ήθελαν να χάσουν κανέναν… Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διάσημων σημείωσε τις περισσότερες ήττες εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα όταν την ρώτησε ο Τανιμανίδης πως νιώθει γι’αυτό, η ίδια ένιωσε τύψεις θεωρώντας ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ενώ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 08 Ιουνίου;

Και η ώρα της αποχώρησης έφτασε! Όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr από νωρίς, ο παίκτης που θα αποχωρούσε ήταν ο Μπο… κάτι που συνέβη! Ο ίδιος συγκινημένος είπε πως ήταν έτοιμος γι’αυτό και πως κρατάει τα θετικά. Δείτε όσα είπε:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share