Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα της Κυριακής πριν καλά καλά βγει το trailer του επεισοδίου! (video)

1 Ιουνίου 2017 11:33
Survivor αποκλειστικό: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα της Κυριακής πριν καλά καλά βγει το trailer του επεισοδίου! (video)

Στην αγωνία μας άφησε η παραγωγή του Survivor και ο ΣΚΑΙ, αφού μετά το τέλος του επεισοδίου της Τετάρτης δεν μας έδειξε το trailer για το αντίστοιχο της Κυριακής!

Αρχικά στο επεισόδιο της Τετάρτης, το athensmagazine.gr επιβεβαιώθηκε ξανά, αφού Κοκκινάκης αποχώρησε από το παιχνίδι! Χαιρέτισε τους συμπαίκτες του και δέχτηκε λόγια σεβασμού και εκτίμησης από αυτούς και ίσως αυτό τελικά να μείνει κυρίως, από την πραγματικά συγκινητική αυτή βραδιά του Survivor.

Πάντως, ο ίδιος έδειξε να μην πιστεύει καν ότι θα αποχωρούσε εκείνος από το παιχνίδι, από την αντίδρασή του στο άκουσμα του ονόματός του από τον Τανιμανίδη.

Ο Μπο, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στο athensmagazine.gr, κέρδισε με διαφορά την έμπρακτη στήριξη του κοινού μέσω των ψήφων.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης του Κώστα Κοκκινάκη από το Survivor:

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα; Ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν αποκαλύψει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είπε στους παίκτες πως έχει να τους κάνει μια ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, τους ενημέρωσε πως αυτή η σημερινή αποχώρηση θα είναι η τελευταία που θα γίνεται με αυτό τον τρόπο,όπου δηλαδή θα έχουν κάποιους υποψήφιους και θα χρειαστεί οι τηλεθεατές να ψηφίζουν.

Τους πληροφόρησε ότι την επόμενη φορά θα κάνουν ένα ειδικό συμβούλιο, όπου οι τηλεθεατές θα έχουν 24 ώρες να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ανάμεσα στους 9 που θα έχουν απομείνει.

Με αυτή την κατάταξη και με βάση τη δημοτικότητα του παίκτη θα γίνουν και οι επόμενες αποχωρήσεις… Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και στενεύουν για τα καλά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πάμε τώρα στα της Κυριακής! Ο ΣΚΑΙ δεν μας έχει δείξει ακόμα το trailer του επεισοδίου αλλά το Athensmagazine.gr είναι εδώ για εσάς! Ψάξαμε και βρήκαμε... δείτε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share