Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόσο Survivor μπορείς να είσαι Τανιμανίδη, όταν τη μέρα την γενοκτονίας των Ποντίων παρουσιάζεις ριάλιτι με Τούρκους και Έλληνες; (Photos)

18 Μαΐου 2017 13:15
Πόσο Survivor μπορείς να είσαι Τανιμανίδη, όταν τη μέρα την γενοκτονίας των Ποντίων παρουσιάζεις ριάλιτι με Τούρκους και Έλληνες; (Photos)

Στη φωτογραφία αριστερά βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να φωτογραφίζεται με τη λέξη δεν ξεχνώ, αναγνωρίζοντας την γενοκτονία των Ποντίων.

Ο άνθρωπος δίπλα στον Τανιμανίδη, είναι ο Στέφανος Τανιμανίδης, επίτημος πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων και πατέρας του παρουσιαστή!

Με αυτόν τον τρόπο ο γνωστός παρουσιαστής έδειξε τη συμπαράστασή του στους Έλληνες, υπενθυμίζοντας ότι 19/5 είναι μέρα μνήμης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ελλάδα-Τουρκία, ποιος θα κερδίσει σήμερα, ποιοι θα παίξουν από τους Έλληνες! Γνωρίστε τους Τούρκους υπερ-παιχτες (videos)

Σου θυμίζουμε Σάκη Τανιμανίδη ότι είναι ημέρα μνήμης επειδή 353.000 άνθρωποι Πόντιοι Έλληνες, σφάχτηκαν ή αναγκάστηκαν να φύγουν από τις εστίες τους, όταν ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε με τον στρατό του στην Σαμσούντα.

Ρωτάμε, Σάκη Τανιμανίδη: Πώς γίνεται αυτή τη συγκεκριμένη μέρα μνήμης, εσύ να παρουσιάζεις ένα ριάλιτι τιμώντας την δήθν ελληνοτουρκική φιλία. Η μέρα είναι ορόσημο και δεν έχει κανείς δικαίωμα να την αμαυρώνει με τέτοιες ενέργειες.

Όταν φοράμε τη μπλούζα "δεν ξεχνώ", για τους πόντιους αδερφούς μας, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον λόγο και την πίστη μας. Εσή Σάκη, τιμάς τον λόγο και την τιμήσου, όταν τη μέρα που σφαγιάστηκαν τα αδέρφια μας παρουσιάζεις ένα παιχνίδι με Τούρκους, δήθεν για να νικήσει η ελληνοτουρκική φιλία;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share