Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή τώρα: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, με τι σκορ και τι θα φάνε σήμερα οι νικητές! Αποκλειστικό

14 Μαΐου 2017 21:00
Survivor διαρροή τώρα: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, με τι σκορ και τι θα φάνε σήμερα οι νικητές! Αποκλειστικό

Όπως πάντα σας έχουμε συνηθίσει στο Athensmagine.gr τους τελευταίους μήνες πιστοί στο ραντεβού μας σας έχουμε και σήμερα σούπερ διαρροή στο Survivor της Κυριακής, με τους νικητές του επάθλου, το σκορ και το τι θα φάνε οι νικητές ως έπαθλο!

Πρώτα από όλα ξεκινάμε με το απλό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και το σπόιλερ που μόλις πήραμε το έπαθλο είναι λαχταριστές πίτσες και κρουασάν! Μπαίνουμε στο ζουμί. Σήμερα θα γίνει η έκπληξη και θα σπάσει το σερί των διάσημων καθώς κερδίζουν στο αγώνισμα επάθλου οι Μαχητές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υπάρχουν οικογένειες που μένουν σε παγκάκια και εμείς ασχολούμαστε πότε έκλ@σε ο Αγγελόπουλος"

Φαίνεται ότι η απώλεια της Λάουρας μάλλον δεν τους δυνάμωσε όσο πιστεύανε! Τώρα όσο για το σκορ είναι 10-7 και όπως καταλαβαίνεται αυτό έγινε με σχετική ευκολία! Μάλλον για αυτό τον λόγο είχαμε και τα νεύρα στον πάγκο των διασήμων με τον Ντάνο να επιτίθεται στον Μάριο!

Σήμερα! Σας είχαμε όμως άλλο ένα αποκλειστικό, δεν ξέρουμε αν το προσέξατε αλλά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Σας γράψαμε για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε εργαζόμενη Ελληνίδα που δουλεύει στον Άγιο Δομίνικο από Τούρκο μεγαλοστέλεχος! (Διαβάστε εδώ)

Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι η παραπάνω είδηση είναι σπόιλερ και πάλι υπάρχει περίπτωση να πέσουμε έξω αν και τους τελευταίους μήνες δεν έχει γίνει ποτέ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share