Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν θα πιστεύετε ποιον έδωσε για νικητή του Survivor η Λάουρα Νάργες! Και όχι δεν είναι ένα από τα "φιλαράκια" της

12 Μαΐου 2017 17:49
Δεν θα πιστεύετε ποιον έδωσε για νικητή του Survivor η Λάουρα Νάργες! Και όχι δεν είναι ένα από τα

Μας ξάφνιασε με την επιλογή νικητή η Λάουρα Νάργιες, καθώς δεν διάλεξε κανέναν από τους φίλους της.

Η πρώην παίχτρια του παιχνιδιού είπε πως δεν γνωρίζει αν η απουσία της θα είναι αισθητή στο παιχνίδι δεν ξέρει πως θα είναι αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού.

Είμαι άνθρωπος αρκέτα εκδηλωτικός και δεν μπορώ να κρυφτώ στις διαθέσεις μου και τα συναισθηήματα μου. Νομίζω οι συμπαίχτες μου ξέρουν ακριβώς που πατούν απένταντι, μου ξέρουν ακριβώς τι αγάπη τους έχω, όχι μόνο σε αυτούς που έχουν μείνει αλλά και αυτούς που έχουν φύγει, δεν έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και είμαι εντάξει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "Ένα πρόσωπο από την ομάδα έκανε σeξ με πολλούς μέχρι που τους πιάσανε…" (Video)

«Αυτός που θα κερδίσει θα είναι καλός στα αγωνίσματα, όχι απαραίτητα ο τέλειος, απλά καλός, και στην συμβίωση να μπορείς να διαχειριστείς τον εαυτό σου και τους συμπαίκτες σου που πεινάνε και εκείνοι».

«Για εμένα ο Survivor είναι εντελώς εγκεφαλικός, θα ήθελα να είναι γυναίκα. Είμαι ανάμεσα σε τρεις, την Ελισάβετ, τον Κώστα και τον Κωνσταντίνο. Είναι όλοι από τους μαχητές».

Ποια για εμένα έχει αλλάξει και η έννοια του Survivor το πάω και λίγο στην πραγματική ζωή, παίρνοντας και αυτά τα μαθήματα που παίρνεις εδώ πλέον όλοι είμαστε πιο ήρεμοι μέσα μας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share