Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή - Τώρα: Έχουμε ποιος κέρδισε το έπαθλο φαγητού και με τι σκορ!

9 Μαΐου 2017 20:57
Survivor Διαρροή - Τώρα: Έχουμε ποιος κέρδισε το έπαθλο φαγητού και με τι σκορ!

Όσοι μας παρακολουθείτε τις τελευταίες εβδομάδες ξέρετε ότι το athensmagazine.gr με τις πληροφορίες του, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σας ενημερώνει για το τι ακριβώς γίνεται στο αγαπημένο σας παιχνίδι το Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης: "Ο τυφλός οδηγούσε ένα..."

Σήμερα, λοιπόν, πιστοί στο ραντεβού μας, έχουμε διαρροή για το ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού, αλλά και το σκορ το τελικό, ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι δεν θέλετε να μάθετε τι θα γίνει σήμερα στο παιχνίδι, καλό είναι να μην διαβάσετε παρακάτω το ρεπορτάζ.

Και ξεκινάμε τις πληροφορίες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μετρό του Αιγάλεω: Άνδρας παρασύρθηκε από συρμό! Δείτε εικόνες από το σημείο

Σήμερα, στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσετε σε λίγα λεπτά από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το έπαθλο φαγητού το κερδίζουν οι Διάσημοι με σκορ τελικό 10-9.

Άλλωστε, από το πρωί σας είχαμε ενημερώσει για το πλεονέκτημα που θα έχουν στο συγκεκριμένο αγώνισμα οι Διάσημοι και τους είχαμε χρίσει φαβορί για τη νίκη! (Survivor - Παρασκήνιο: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος αποχωρεί, γιατί παίζουν μπουνιές οι παίκτες μεταξύ τους! (Video))

Σας εφιστούμε την προσοχή, καθώς το συγκεκριμένο spoiler το μεταφέρουμε με όλες τις δυνατές επιφυλάξεις και φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση να πέσουμε έξω, αν και ποτέ δεν μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Καλό είναι να κρατάμε πάντα επιφύλαξη για την ακρίβεια των πληροφοριών που προέρχονται από τόσο δύσκολες πηγές.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε ένα φοβερό παιχνίδι, που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει πολύ θυμό, τσακωμούς, παρασκήνιο και ίντριγκες.

Άλλωστε, καθόλου τυχαίο δεν είναι το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

Μάλιστα, βασική αιτία των όσων θα συμβούν και των νεύρων κυρίως από πλευράς Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οφείλονται στο ολέθριο λάθος της στη χθεσινή ψηφοφορία, που σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά το πρωί! (Survivor - Αποκλειστικό: Η μεγάλη ανοησία της Βαλαβάνη που τη... διώχνει από το παιχνίδι! Έβγαλε μόνη της τον εαυτό της υποψήφιο...)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share