Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάρφωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον ρόλο της και την κλίκα (video)

8 Μαΐου 2017 15:53
Τα αποκάλυψε όλα! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάρφωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον ρόλο της και την κλίκα (video)

Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά μέσα από την εκπομπή της σχολιάζει τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο και πιο συγκεκριμένα όλα όσα γίνονται στο Survivor!

Σήμερα η παρουσιάστρια επέλεξε να έχει καλεσμένη στην εκπομπή της την Ειρήνη Παπαδοπούλου για μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και έναν πιπεράτο σχολιασμό μέσα από τα μάτια της πρώην παίκτριας των «Διάσημων»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης, και οι συνεργάτες της, Γρηγόρης και Φωτεινή, δεν θα μπορούσαν να μην την ξεκοκαλίσουν αναφορικά με τα μυστικά του Survivor.

Οι ατάκες της τραγουδίστριας κατά της παλιάς της ομάδας έδωσαν και πήραν: «Ο λόγος που επικαλέστηκαν για να στοχοποιήσουν τον Ντάνο, ήταν τα φαγητά, αλλά ήταν πρόφαση! Βόλεψε γιατί στην τελική όλοι φάγαμε! Ο Κοκκινάκης είναι ο πιο ψύχραιμος παίκτης, αλλά τις είχε τις εντάσεις του και εντάξει, είναι λογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τραυματισμός για τον Μάριο στο σημερινό αγώνισμα που προκαλεί ανησυχία! (video)

Δεν έχω δει τα επεισόδια, ήθελα ένα μήνα ενάμιση για να ολοκληρώσω τη γνώμη για τους συμπαίκτες μου. Ως χαρακτήρα εκτίμησα πιο πολύ, με τα δικά μου γούστα, μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν τα λιγότερα κόμπλεξ, μία από αυτούς ήταν η Ειρήνη Κολιδά, αυτά που έλεγε ήταν με επιχειρήματα και έλεγε την αλήθεια της! Ο ανταγωνισμός υπάρχει, και με την Ευρυδίκη, και αυτό με ζόρισε, γιατί νόμιζα ότι είχα να ανταγωνιστώ μόνο τον κακό μου εαυτό, αλλά τελικά εκεί μέσα είχες να ανταγωνιστείς και τους συμπαίκτες σου! Ελένη σώσε με!» αναφώνησε όταν ερωτήθηκε αν αισθάνθηκε ζήλια από πλευράς της Ευρυδίκης προς το μέρος της, κάνοντάς μας να καταλάβουμε πάρα πολλά.

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share