Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Προσπάθεια για συμμαχίες, ανατροπή στο αγώνισμα, και ο διχασμός που έρχεται! (Video)

26 Απριλίου 2017 08:58
Survivor: Προσπάθεια για συμμαχίες, ανατροπή στο αγώνισμα, και ο διχασμός που έρχεται! (Video)

Ένα από τα πιο έντονα και παθιασμένα επεισόδια Survivor παρακολουθήσαμε χθες, με τις δύο ομάδες να μάχονται μέχρις εσχάτων για το έπαθλο επικοινωνίας και τελικά οι Διάσημοι να κάνουν την ανατροπή και να κερδίζουν με 10-8!

Πάντως, η αντιπαλότητα εκφράζεται μόνο σε επίπεδο αγωνισμάτων, καθώς η μετακόμιση των Μαχητών στην παραλία των Διασήμων και η επαφή που μοιραία ξεκίνησαν να έχουν καθημερινά, θα τους φέρει πιο κοντά, κάτι που το παραδέχονται και οι ίδιοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στις αερομεταφορές: Βάζει λουκέτο μεγάλη αεροπορική εταιρεία!

Μάλιστα, ο Ντάνος επισκέφτηκε από την πρώτη μέρα μόνος του την παραλία των Μαχητών, δείχνοντας με τα λόγια του ότι ψάχνει συμμαχίες, καθώς γνωρίζει πως στην ομάδα των Διασήμων η θέση του τρέμει καθημερινά και σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του τον έχουν έτοιμο για ακόμα μία υποψηφιότητα αποχώρησης, σε περίπτωση που χάσουν την ασυλία...

Η συγκίνηση είναι μεγάλη από πλευράς γυναικών στους Διάσημους κατά το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς ειδικά η Βαλαβάνη πήρε ένα άκρως ρομαντικό γράμμα που τη συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, η συγκίνηση διακόπτεται βίαια σήμερα, καθώς ένα ακραίο φαινόμενο θα συναντήσουμε, μία κλοπή που θα διχάσει τις δύο ομάδες και θα δημιουργήσει ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες, ακόμα και της ίδιας ομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share