Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού; (Video)

25 Απριλίου 2017 13:38
Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού; (Video)

Στα μισά του φετινού Survivor βρισκόμαστε, όπως τόνισε χθες και ο Σάκης Τανιμανίδης και όλα τώρα δείχνουν να αποκτούν πραγματικό ενδιαφέρον!

Η ένωση των δύο ομάδων σε μία παραλία είναι σίγουρο πως θα ανάψει τα αίματα και ήδη από την πρώτη μέρα συγκατοίκησής τους, παρατηρούνται ορισμένες ίντριγκες και τσακωμοί, ακόμα και ανάμεσα σε άτομα από την ίδια ομάδα, όπως στην περίπτωση Ντάνου και Χρανιώτη.

Μάλιστα, στα επεισόδια που έρχονται και με τις δύο ομάδες πλέον στην ίδια παραλία, να μένουν μαζί και καθημερινά να μάχονται χωριστά για το ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τα αγωνίσματα, αυξάνουν οι πιθανότητες να προκληθούν μεγαλύτερες εντάσεις, με αφορμή μάλιστα και τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν με τις ανταλλαγές ρούχων για τρόφιμα, που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί με κάθε λεπτομέρεια!

Όσον αφορά το αποψινό επεισόδιο, στις πρώτες εικόνες από την παραλία, που πλέον «Διάσημοι» και «Μαχητές» είναι μαζί, παρατηρούμε ότι γίνονται ανιχνεύσεις για νέες συμμαχίες και νέες κλίκες.

Αυτό που πάντως πρόκειται να διακόψει την δημιουργία καλών σχέσεων μεταξύ μονάδων από τις δύο ομάδες μεταξύ τους, είναι το αποψινό αγώνισμα, εκεί όπου για ακόμα μία φορά άπαντες θα παλέψουν για τα χρώματα της ομάδας τους, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους τις νέες συμπάθειες που έχουν δημιουργηθεί!

Άλλωστε, ο σκοπός είναι... ιερός, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες δεν χόρτασαν από το φαγοπότι του πάρτι της Ένωσης και θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε... ολοκληρωμένα γεύματα και να μην επιστρέψουν στο αδιάφορο ρύζι με καρύδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Σόφη Πασχάλη!

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, απόψε φαβορί για τη νίκη στη μάχη με έπαθλο φαγητό, είναι η ομάδα των Μαχητών, που με τον Μάριο σε πολύ καλή φόρμα και έχοντας μείνει στην ομάδα μόνο πολύ καλοί παίκτες (κυρίως στους άνδρες) έχουν σοβαρό πλεονέκτημα για να πάρουν ακόμα μία νίκη που θα τους χαρίσει το έπαθλο φαγητού!

Άλλωστε, οι Διάσημοι, λιγότεροι κατά ένα μέλος πλέον και σχετικά αποδυναμωμένοι σε σύγκριση με παλιότερες μάχες, πιθανότατα θα έχουν σε μεγάλο ποσοστό τον νου τους στον αγώνα ασυλίας, έτσι ώστε να κερδίσουν εκεί πάση θυσία και να μην χάσουν άλλο μέλος από την ομάδα τους!

Φυσικά, στις 7.30 το απόγευμα περίπου, όπως κάθε μέρα πιστοί στο ραντεβού μας με τη δική σας αποκλειστική και άμεση ενημέρωση, θα σας έχουμε το αλάνθαστο spoil αναφορικά με το ποιος θα κερδίσει την αποψινή μάχη για το έπαθλο φαγητού, αλλά και ποιο θα είναι το έπαθλο φαγητού για τη νικήτρια ομάδα!

Μείνετε συντονισμένοι στο athensmagazine.gr για να ενημερώνεστε πρώτοι και με ακρίβεια για το αγαπημένο σας παιχνίδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share