Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Η αληθινή ζωή της Κολιδά, η κρίση στον γάμο και τα προβλήματα στο σπίτι της

25 Απριλίου 2017 13:20
Αποκλειστικό: Η αληθινή ζωή της Κολιδά, η κρίση στον γάμο και τα προβλήματα στο σπίτι της

Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της τράβηξε από νωρίς τα βλέμματα των αντρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη συνέδεε στο παρελθόν στενή σχέση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής από την πλευρά του το διέψευσε δηλώνοντας ότι ήταν απλοί φίλοι:

"Τη γνωρίζω την Ειρήνη. Κάναμε πολλή παρέα στο παρελθόν. Δεν ήμασταν, όμως, ζευγάρι... μόνο φίλοι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Σόφη Πασχάλη!

Τελικά ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ο σύζυγός της Κώστας -που εργαζόταν στην προσωπική φρουρά επιχειρηματιών- γράφτηκε στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν. Εκεί τη γνώρισε και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα... Σύντομα ήρθε στη ζωή και ο καρπός του έρωτά τους και το φθινόπωρο του 2013 εκείνη αναγκάστηκε να αφήσει την δουλειά της στο γυμναστήριο.

Ήταν κάτι που φοβόταν ότι θα συμβεί από τη μέρα που έμεινε έγκυος και το είχε εμπιστευτεί μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους, αφού είχε παρατηρήσει ότι η νέα διοίκηση είχε αρχίσει να την παραμερίζει. Σύμφωνα με το AthensMagazine.gr, αυτό που την έκανε να ξεχάσει τις επαγγελματικές της έγνοιες ήταν ο γάμος της -πολιτικός και μετέπειτα θρησκευτικός- σε συνδυασμό με τον ερχομό του γιου της.

Η οικογενειακή της ευτυχία την απομάκρυνε από τους δικούς της ανθρώπους, που για κάποιο διάστημα δυσκολεύονταν να τη βρουν. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να εμφανίζονται μαύρα σύννεφα στον έγγαμο βίο της, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι περίπου έναν μήνα πριν μπει στο ριάλιτι με τον σύζυγό της ήταν εν διαστάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εντατική πασίγνωστος τραγουδιστής!

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η σχέση τους χειροτέρεψε μετά τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη και τον πρώην μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο, ωστόσο δεν έχουν καμία δόση αλήθειας αφού η Ειρήνη τις μέρες που πέρασαν λέγεται ότι ήρθε ξανά κοντά με τον πατέρα του παιδιού της.

"Μετά από πολλές συζητήσεις προσπάθησαν να αναπληρώσουν τα κενά μεταξύ τους. Κρίση ήταν και θα περάσει", συμπληρώνουν φίλοι και γνωστοί στο AthensMagazine.gr και καταλήγουν: "Παρά τη συμμετοχή της στο Survivor και τα όσα μεσολάβησαν, φαίνεται πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, καθώς γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης και από τις δύο πλευρές"

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share