Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Έκπληξη: Ποιος παίκτης που αποχώρησε είναι στο πάρτι της Ένωσης! (Video)

25 Απριλίου 2017 08:39
Survivor Έκπληξη: Ποιος παίκτης που αποχώρησε είναι στο πάρτι της Ένωσης! (Video)

Το μεγάλο πάρτι που περίμεναν πώς και πώς διάσημοι και μαχητές έκρυβε δυο μεγάλες εκπλήξεις.

Η πρώτη αφορά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μετά την προβολή του τρέιλερ από τον ΣΚΑΪ, χθες το βράδυ, ξεκίνησε μια απίστευτη παραφιλολογία, σύμφωνα με την οποία η παίκτρια των Dιασήμων στο πηγαδάκι της με τον μισθοφόρο, «έθαβε» για άλλη μια φορά τον Ντάνο…

Η Βαλαβάνη ακούστηκε να λέει: «Είναι καλό παιδί, μιλάει ωραία, έχει τέτοιο, αλλά για 40 χρονών άνδρας, δεν κάνει» και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι αναφέρεται στον Ντάνο!

Γνωρίζοντας την… αδυναμία που του έχει ήταν μια εύλογη σκέψη.

Η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική. Η Ευρυδίκη έπαθε μάνατζερ ράγκμπι και άρχισε να σχολιάζει (όπως είχε κάνει και ο Πάνος στην κουβέντα του με τον Μπο), τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη συμπεριφορά του.

Πόσο ανώριμος είναι και ότι αν και καλό παιδί, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα…

Μιλώντας για τον μάνατζερ ράγκμπι να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν η δεύτερη μεγάλη έκπληξη του πάρτι. Ο Πάνος, έχει γίνει κατανοητό απ’ όλους πλέον ότι βρίσκεται παντού.

Σε εκπομπές, σε reality, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε γυμναστήρια, σε ταβέρνες, παντού. Όποια καρύδα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω τον μάνατζερ ράγκμπι…

Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείψει και από το πάρτι της Ένωσης, όπου βρέθηκε για να μιλήσει σε πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους για τη μεγάλη του αγάπη.

Δείτε το πλάνο από το νέο τρέιλερ του Survivor, όπου δεσπόζει η ασκητική όψη του αγαπημένου μάνατζερ ράγκμπι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share