Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor - Αποκάλυψη: Να γιατί διακόπηκε το πάρτι της Ένωσης Διασήμων και Μαχητών! Διαβάστε τον απίθανο λόγο (Video & Photos)

24 Απριλίου 2017 18:10
Survivor - Αποκάλυψη: Να γιατί διακόπηκε το πάρτι της Ένωσης Διασήμων και Μαχητών! Διαβάστε τον απίθανο λόγο (Video & Photos)

Μία ακόμα αποκάλυψη από το athensmagazine.gr για εσάς, που αφορά το αποψινό επεισόδιο που θα δούμε στις οθόνες του ΣΚΑΙ σε λίγες ώρες, με το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων.

Αυτό που σας αποκαλύπτουμε στο athensmagazine.gr, είναι πως το συγκεκριμένο πάρτι όπως θα δείτε, διακόπηκε και συνεχίστηκε 2 ώρες αργότερα!

Ο λόγος, φυσικά, μία ξαφνική μπόρα που έπεσε στον Άγιο Δομίνικο και τα έκανε όλα... λίμπα, αναγκάζοντας την παραγωγή του παιχνιδιού να διακόψει το πάρτι και να το συνεχίσει δύο ώρες μετά, "κόβοντας και ράβοντας" τα πλάνα στο μοντάζ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον Στάθη Ψάλτη! Ποιοι έδωσαν το παρών και ποιοι τον ξέχασαν; (video)

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που όπως θα διαπιστώσετε, στα αρχικά πλάνα πολλοί από τους παίκτες φαίνονται ευδιάθετοι και χαρούμενοι, ενώ ορισμένοι από αυτούς παρατηρούνται ξαφνικά με μειωμένη διάθεση και κακόκεφοι!

Αυτό, μόνο ξαφνικά δεν συνέβη, αλλά ήταν αποτέλεσμα της δίωρης διακοπής του πάρτι, που όπως ήταν λογικό έριξε τη διάθεση των παικτών σε πολύ χαμηλά επίπεδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share