Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη με οξυγόνο εκτάκτως στο νοσοκομείο! Δείτε φωτογραφία - ντοκουμέντο

24 Απριλίου 2017 11:57
Survivor: Η Σόφη Πασχάλη με οξυγόνο εκτάκτως στο νοσοκομείο! Δείτε φωτογραφία - ντοκουμέντο

Μια φωτογραφία με ρόμπα νοσοκομείου ανήρτησε το πρωί της Δευτέρας η Σόφη Πασχάλη θέλοντας να δείξει ότι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι παίχτες του Survivor είναι πραγματική και επηρεάζει την υγεία τους.

Χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο η δασκάλα Yoga δήλωσε σίγουρη ότι θα βγει «αλώβητη» και «πιο δυνατή» από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω της παρουσίας της στο νησί για την ομάδα των Διασήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε βάση: 24 πράγματα στα οποία πετάτε άσκοπα τα χρήματά σας!

«Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί που παίζουν ένα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανήρτησε.

«Όλα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους και τους στέλνω δύναμη για την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι» καταλήγει η Σόφη Πασχάλη.

Για όσους ισχυρίζονται οτι ειναι μονο ενα παιχνίδι και Οτι δεν πρόκειται για τη ζωη μας. Οτι υπερβάλλουμε, οτι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγειας, που σιγουρα θα βγούμε αλοβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικα ειναι, αλλα που η στήριξη κ η αγαπη Βοηθάει. Τα παιδια δεν ειμαςτε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βραδυ, οςο ειμαςτε εκει. Οι συνθήκες ειναι αληθινές κ οι καταστάσεις επισης. Ολα τα παιδια δυσκολεύομαςστε ο καθένας με τον δικο του τροπο, κ για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιςτευω. Σεβαστό! Ολα τα παιδια, ομως αξίζουν την αγαπη σας, για τη προςπαθεια τους. Ολα τα παιδια περνούν μια δυνατη δοκιμασία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share