Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Έσκασε τώρα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το πιο συναρπαστικό επεισόδιο!

24 Απριλίου 2017 11:20
Survivor: Έσκασε τώρα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το πιο συναρπαστικό επεισόδιο!

Η μέρα που όλοι περίμεναν στο φετινό Survivor έφτασε! Ένα επεισόδιο ξεχωριστό απ' όλα τα άλλα θα παρακολουθήσουμε σήμερα και θα πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα είχαμε δει μέχρι τώρα!

Οι παίκτες Μαχητών και Διασήμων γίνονται ένα, πετάνε τα... "κουρέλια" και για πρώτη φορά δείχνουν την πραγματική τους εικόνα προς τα έξω!

Το Athensmagazine.gr εξασφάλισε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το πιο συναρπαστικό επεισόδιο και σας παρουσιάζει καρέ - καρέ τι θα δούμε σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που «έφυγαν» προτού δουν την τελευταία τους ταινία!

Αρχικά το πάρτι ξεκινάει, με τις καινούργιες "κλίκες" να αποδεικνύονται με το "καλημέρα"! Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλά... Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεχίσουν το αγαπημένο τους... "συνήθειο", κράζοντας τον Γιώργος Αγγελόπουλο!

Επίσης, ένα παρεάκι από τα παλιά σμίγει ξανά με τον Γιώργος Χρανιώτης και τον Γιάννη Σπαλιάρα να... αναπολούν τις μέρες που πέρασαν παρέα με τον "Σπαλ" να κλέβει την παράσταση με το εκκεντρικό του ντύσιμο!

Κατά τα άλλα, πηγαδάκια από τις δύο ομάδες έχουν στηθούν αρκετά με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα! Τραγούδι, φαγητό, καλοντυμένες παρουσίες, ακόμα και ευκαιρία για πολιτική και στρατηγική, σε ένα γεμάτο επεισόδιο που αναμένεται να προκαλέσει χαμό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναικάρα: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα η ξανθιά Τερέζα των Mazoo and the Zoo;

Για να φτάσουμε στην στιγμή που θα μοιράσει ξεκαρδιστικές στιγμές, θυμίζοντας διάφορα άλλα show της ελληνικής τηλεόρασης! O διαγωνισμός τραγουδιού θα προκαλέσει άφθονο γέλιο, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να εντυπωσιάζει σαν Σάκης Ρουβάς του... Αγίου Δομίνικου, ενώ ο ειδικός της παρέας, Μπο ως ένας νέος... Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θα κρίνει την παρουσία των συμπαικτών του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε βάση: 24 πράγματα στα οποία πετάτε άσκοπα τα χρήματά σας!

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου στο Athensmagazine.gr!


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share