Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μεγάλη αποκάλυψη: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αποψινό αγώνισμα! Αυτό θα είναι το φοβερό έπαθλο φαγητού!

23 Απριλίου 2017 20:05
Μεγάλη αποκάλυψη: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αποψινό αγώνισμα! Αυτό θα είναι το φοβερό έπαθλο φαγητού!

Πιστοί στο καθιερωμένο "ραντεβού" μας με την... αλήθεια, στο athensmagazine.gr, έγκυρα και έγκαιρα σας ενημερώνουμε και σήμερα για το αποτέλεσμα του αγωνίσματος που θα δούμε σε λίγη ώρα στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και με την βοήθεια του πάντα έγκυρου "SURVIVOR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ" που έχει αποδειχτεί αλάνθαστο στην πληροφόρησή του μέχρι σήμερα, σας αποκαλύπτουμε ότι νικήτρια θα είναι η ομάδα των Μαχητών.

Μάλιστα, οι αλάνθαστες πληροφορίες μας πάνε την αποκάλυψη ένα επίπεδο πιο πέρα, αφού με ασφάλεια μπορούμε να σας αναφέρουμε πως το σκορ της νίκης τους θα είναι 10-6 υπέρ της ομάδας του Μάριου και του Κώστα, που φαίνεται ότι ξεκινούν ακόμα ένα σερί νικών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - γροθιά στο στομάχι! Συγκλονίζει ματωμένο αγοράκι από τον πόλεμο στην Συρία! Βγαίνει από τα συντρίμμια και...

Το έπαθλο

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα, πως έπαθλο του αποψινού αγωνίσματος, θα είναι κάτι που περιμένουν πολύ καιρό οι παίκτες των δύο ομάδων, καθώς το έχουν αναφέρει πολλάκις. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές θα φάνε μπριζόλες με γλυκοπατάτες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share