Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Αποκάλυψη - βόμβα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους Διάσημους! Αντάλλαξαν παπούτσια όχι μόνο για φαγητό αλλά και για...!!!

21 Απριλίου 2017 14:28
Αποκλειστικό: Αποκάλυψη - βόμβα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους Διάσημους! Αντάλλαξαν παπούτσια όχι μόνο για φαγητό αλλά και για...!!!

Χθες το AthensMagazine.gr σας αποκάλυψε πρώτο σε όλη την Ελλάδα πως οι Διάσημοι και οι Μαχητές έχουν ανταλλάξει προσωπικά τους αντικείμενα για φαγητό. Την πληροφορία μας επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης και ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο των παικτών και το παραδέχτηκαν οι ίδιοι παίκτες.

Αλλά το AthensMagazine.gr σας έχει μια άλλη μεγάλη αποκάλυψη. Κάτι που θα σοκάρει όλο το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τον Άγιο Δομίνικο και κυκλοφορούν ως έγκυρες καθώς πέφτουν πάντα μέσα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε από τον καταυλισμό και πήγε σε ένα χωριό 30 χιλιόμετρα μακριά όπου αντάλλαξε κουβέρτες με κονσέρβες ενώ έφερε πίσω κι ένα "τσιγαριλίκι" (αντάλλαξε ένα ζευγάρι παπούτσια) το οποίο μοιράστηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Αυτό υποτίθεται πως είναι το μυστικό που έκρυβαν τόσο καιρό οι Διάσημοι και κανείς δεν μιλούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σάββατο! Τι μας περιμένει;

Θυμόμαστε όλοι την στιγμή όπου αρπάχτηκαν στο Συμβούλιο, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να λέει ότι το μετάνιωσε και να αδειάζει τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φέρνοντας ως παράδειγμα (όλοι) το ψάρι. Το AthensMagazine.gr κρατά τις επιφυλάξεις του όσον αφορά τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και θα συνεχίσει το ρεπορτάζ ώστε να μαθευτεί όλη η αλήθεια

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share