Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ζει έναν εφιάλτη! Έφυγε από το Survivor και έχασε την δουλειά του (photo)

21 Απριλίου 2017 12:23
Ζει έναν εφιάλτη! Έφυγε από το Survivor και έχασε την δουλειά του (photo)

Μπορεί κάποιοι να απολαμβάνουν τις εξωτικές παραλίες ακόμα και αν μαστίζονται από την πείνα και τις κακουχίες, αλλά κάποιοι έχασαν το προνόμιο της συμμετοχής τους στο reality παιχνίδι λόγω της κακής συμπεριφοράς τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο συμμετέχων για τον οποίο σας γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε μία σοκαριστική είδηση που οδήγησε στην αποχώρηση του από το γνωστό reality.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε από ανακοπή καρδιές πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής!

O Jeff Varner λοιπόν αποφάσισε να κάνει outing σε ένα συμπαίκτη του χωρίς να τον ρωτήσει με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να του ζητήσει να αποχωρήσει. Ο Jeff Varner που ήταν παρουσιαστής ειδήσεων και δουλεύει πλέον ως μεσίτης, είχε ξεκινήσει να εργάζεται στη Allen Tate Realtors, αλλά δεκαεφτά μέρες μετά το ξεκίνημα του στην εταιρία, αφού βγήκε στον αέρα το επεισόδιο, τα αφεντικά του τον απέλυσαν.

Ο μεσίτης που το internet σχολίασε αρνητικά όσο κανέναν άλλο, υποστηρίζει ότι είχε πει στα αφεντικά του ότι θα υπάρξει ένα μεγάλο θέμα με το Survivor, αλλά δεν θα μπορούσε να πει περισσότερα γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας με το CBS που δείχνει το reality. Κρίμα για τον Jeff, αλλά η κακή συμπεριφορά σε αυτή την ηλικία έχει και συνέπειες. Του ευχόμαστε στο μέλλον να είναι πιο τυχερός.

Πηγή: Instyle.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Top