Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Η συγκλονιστική εξήγηση του Ντάνου για τις κλοπές φέρνει το χάος στο Survivor!

20 Απριλίου 2017 22:02
Αποκάλυψη - βόμβα: Η συγκλονιστική εξήγηση του Ντάνου για τις κλοπές φέρνει το χάος στο Survivor!

Οι μεγάλες αποκαλύψεις για το αποψινό επεισόδιο του Survivor που βρίσκεται σε εξέλιξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, διαδέχονται η μία την άλλη στο Athensmagazine.gr, που έχει στα αρχεία της την μεγαλύτερη εξ αυτών και θα σας την παρουσιάσει αμέσως τώρα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πάντα έγκυρες πληροφορίες μας και την αρωγή του... αλάνθαστου "SURVIVOR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ", απόψε θα ζήσουμε τη μεγαλύτερη -ίσως- αποκάλυψη από την αρχή του παιχνιδιού!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ

Αυτή, δεν αφορά άλλο από τον περιβόητο λόγο που έφυγε από τους Μαχητές την πρώτη μέρα ο Ντάνος, αλλά και το τι έχει συμβεί (που επιμελώς κρύβουν όλοι τόσο καιρό) με την υποτιθέμενη κλοπή φαγητού, σε όχι μία αλλά δύο περιπτώσεις, μία για τους Μαχητές και μία για τους Διασήμους!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει αναφορά και σε μία ανταλλαγή σάντουιτς αντί κουβέρτας και παπουτσιών, που εμπλέκεται και πάλι ο Ντάνος!

Το ζήτημα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς θα αναφερθεί σε αυτό ακόμα και ο Σάκης Τανιμανίδης, κάνοντάς το πιο... επίσημο!

Ο «Ντάνος» αναμένεται να επιβεβαιώσει ένα από τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει τελευταία και μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμη και να αλλάξει την γνώμη του κόσμου για την λεγόμενη «κλίκα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η αποκάλυψη αυτή είναι πιθανό ακόμη και να οδηγήσει στην αποχώρηση του παίκτη των Διασήμων από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το συμβάν που θα οδηγήσει πιθανότατα σε ανατροπές θα μιλήσει ο ίδιος ο Αγγελόπουλος. Πριν από λίγο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως ο Ντάνος είχε μεταβεί σε ένα κοντινό χωριό και αντάλλαξε κουβέρτες με φαγητό, όπως αναφέραμε παραπάνω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος! Άφησε την τελευταία του πνοή στο "Ερρίκος Ντυνάν"

Τέλος, θα δούμε και μία ασυνήθιστη προσέγγιση του Μπο προς τον Ντάνο, καθώς οι δύο παίκτες για πρώτη φορά θα έρθουν πιο κοντά σε όλη την πορεία του παιχνιδιού μέχρι σήμερα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share