Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Να γιατί αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor!

12 Απριλίου 2017 16:35
Αποκάλυψη: Να γιατί αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor και η επιβεβαίωση του ΣΚΑΙ που σας μεταφέραμε πρώτοι, όπως έχουμε συνηθίσει να κάνουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά! Δεν φαντάζεστε που ανοίγει νέο υπερπολυτελές Mall στην χώρα!

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρηση της Ελληνίδας τραγουδίστριας από το παιχνίδι, όπως διαβάσαμε στην έγκυρη σελίδα του Facebook "SURVIVOR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ" ήταν ψυχολογικής φύσεως, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει τις τελευταίες ημέρες, αδυνατώντας να βρει κοινά σημεία συνεννόησης με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ

Οι προσπάθειες που έγιναν για τη «μεταγραφή» της στους Μαχητές αποδείχθηκαν άκαρπες και ως εκ τούτου η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο.

Πάντως, θα πρέπει να κρατήσουμε μία πιθανότητα ανοιχτή, να μην τη δούμε να εγκαταλείπει οριστικά το παιχνίδι, έστω κι αν αποχωρεί τελεσίδικα από την ομάδα των Διασήμων!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ

Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, θα το μάθετε σύντομα και πρώτοι, καθώς θα επανέλθουμε άμεσα με νέο θέμα αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού τώρα που χάνουν έναν παίκτη εκτός προγράμματος οι Διάσημοι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share