Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτη είδηση: Σοκαριστικό ατύχημα στο Survivor! Παίκτης των μαχητών επιστρέφει Ελλάδα!

30 Μαρτίου 2017 15:31
Έκτακτη είδηση: Σοκαριστικό ατύχημα στο Survivor! Παίκτης των μαχητών επιστρέφει Ελλάδα!

Άλλη μια διαρροή από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες για τις εξελίξεις στο Survivor.

Παίκτης από την ομάδας των Μαχητών φέρεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται, καθώς έχει σπάσει τρία πλευρά. Όπως διακινείται από το πρωί της Πέμπτης, η κατάσταση της υγείας του είναι τόσο κρίσιμη που θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του την ομάδα, τα αγωνίσματα και τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Δείτε επίσης: Όλα όσα δεν βλέπουμε: Δείτε τι συμβαίνει στο Survivor πίσω από τις κάμερες!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, την ώρα που η ομάδα των Μαχητών μεταφερόταν με βανάκι στον χώρο όπου πραγματοποιείται το «Συμβούλιο» για την ψηφοφορία των υποψηφίων προς αποχώρηση, αλλά και την ανακοίνωση του παίκτη που τελικά αποχωρεί, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των πιο δυναμικών παικτών των Μαχητών.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν φήμες και για δεύτερο τραυματία από την ίδια ομάδα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Είχαν πάει να δουν τα παιδιά τους και η μητέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο! Σώοι βγήκαν από το αμάξι ο σύζυγος και ο 10χρονος γιος!

Σημειώνεται πάντως, ότι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν με απρόσμενο ενδιαφέρον το παιχνίδι εκφράζουν όλο και περισσότερο τη δυσφορία τους για τις συνεχόμενες διαρροές, σχολιάζοντας στα social media ότι χάνεται το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο Survivor. Συστήνουν δε προς την παραγωγή του Σκάι να αντιμετωπίσει έγκαιρα τις πληροφορίες που μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται στο διαδίκτυο, προκειμένου να διατηρηθεί η «αγωνία» για τα όσα εξελίσσονται στο μακρινό νησί της Καραϊβικής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share