Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σόφη Πασχάλη: Οι αισθητικές επεμβάσεις, τα κιλά, το ύψος, η δημοσιογραφία και η δίαιτά της! 8 πράγματα που δεν ξέρεις για την αινιγματική δασκάλα yoga!

26 Μαρτίου 2017 14:35
Σόφη Πασχάλη: Οι αισθητικές επεμβάσεις, τα κιλά, το ύψος, η δημοσιογραφία και η δίαιτά της! 8 πράγματα που δεν ξέρεις για την αινιγματική δασκάλα yoga!

Σας βρήκαμε 8 πράγματα που έχουν ενδιαφέρον για την Σόφη και που σίγουρα κάποια δεν τα ξέρετε! Ξεκινάμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νέο τρέιλερ του Survivor η επίμαχη σκηνή με τον Ντάνο να τρώει κρυφά ψάρια! (Video)

1.Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Σόφη Πασχάλη είχε παραδεχτεί: «Στο σημείο που να μην αλλάζουν εντελώς τα χαρακτηριστικά σου. Στο παρελθόν έχω κάνει μπότοξ στο μέτωπο».

2.Τέλος, είχε μιλήσει και για τα κιλά της: «Δεν έχω εμμονή πλέον με τα κιλά όπως στο παρελθόν. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, φτάνεις στο σημείο να αγαπάς το παρόν σου. Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Τα τελευταία χρόνια έχω χόμπι να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, που με έχουν βοηθήσει πολύ».

3. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Ακαδημίας κι έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά

4. Πρωτοεμφανίστηκε στο Νew Channel το 1999 ως παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Ο,τι παίζει» και λίγο αργότερα συνέχισε στο «Tempo» για λίγους μήνες.

5. Λατρεύει τα ταξίδια, δεν πολυθέλει να ασχολούνται με τα προσωπικά της κι αν γίνει αυτό, κρούει αμέσως τα (απαραίτητα) καμπανάκια. Βγαίνει σε μοδάτα εστιατόρια και κλαμπ, πλην όμως φροντίζει να κυκλοφορεί διακριτικά. Γι’ αυτό εξάλλου δεν την έχει πετύχει ο φακός σε νυχτοπερπατήματά της.

6. «Το μυστικό που εφαρμόζω καθημερινά στη διατροφή μου, είναι ότι δεν αφήνω ποτέ άδειο το στομάχι μου. Παρ’ όλο που γυμνάζομαι 6 ώρες την ημέρα, φροντίζω ανά δύο ή τρεις ώρες να τρώω κάτι. Επομένως, κάνω πολλά μικρά γεύματα. Ακόμη και το κυρίως γεύμα μου, που είναι συνήθως το βράδυ, όταν επιστρέφω σπίτι, δεν θα είναι μεγάλη ποσότητα, για να αισθάνομαι ελαφριά, να μη με βαρύνει», λέει η Σόφη Πασχάλη που έχει...

Δείτε τη συνέχεια στο YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share