Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό! Η πρώτη συνέντευξη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και η αντίδρασή της στον πόλεμο που δέχεται: «Αυτοί που τα λένε να έρθουν εδώ να…»

24 Μαρτίου 2017 14:56
Αποκλειστικό! Η πρώτη συνέντευξη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και η αντίδρασή της στον πόλεμο που δέχεται: «Αυτοί που τα λένε να έρθουν εδώ να…»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι ο παίκτης που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον Survivor, είναι εκείνος που έχει κάνει όλο τον κόσμο να φανατιστεί και να τον υποστηρίζει στο παιχνίδι επιβίωσης! Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι συμπαίκτες του από την ομάδα των «Διασήμων», τον έχουν στοχοποιήσει, βγάζοντας κακία προς το πρόσωπο του… Μόλις χθες μάθαμε τον λόγο που έχει ξεσπάσει αυτός ο χαμός εναντίον του, χαρακτηρίζοντας τον «διπρόσωπο» και «κακό»…Και ο λόγος; Ένα ψάρι(!)… που έφαγε μόνος του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έκτακτη είδηση! Παίκτρια από τους «Διάσημους» είναι έγκυος και εγκαταλείπει το παιχνίδι – Τι λέει ο ΣΚΑΙ;

Το Youweekly.gr, που πάντα σε όλες τις εξελίξεις, φροντίζει και κάνει ρεπορτάζ, επικοινώνησε με την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, για να μας μεταφέρει τα δικά της συναισθήματα για τον «πόλεμο» που δέχεται το παιδί της… Η κ.Ράνια, ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, δεν δίστασε σαν μάνα, να πει την γνώμη της και να εκφράσει την στεναχώρια της για τους άδικους χαρακτηρισμούς και την άδικη συμπεριφορά που έχουν απέναντι του…

«Ο Γιώργος είναι ένα δυνατό παιδί! Τώρα βλέπω ότι του κάνουν ένα ψυχολογικό πόλεμο! Όμως είναι σκληρό καρύδι! Δεν το βάζει κάτω…«, ήταν η πρώτη της κουβέντα στο Youweekly.gr και συνέχισε…»Περίμενα τόσο καιρό να μάθω για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό! Και τελικά ήταν για ένα ψάρι! Και από ότι κατάλαβα ο Γιώργος δεν το έφαγε μόνος του! Ήταν και άλλος μαζί του! Ότι κάνει το κάνει για όλους…Πάντα αυτό έκανε, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για όλους! Τώρα εκείνοι, γιατί προσπαθούν να τον κάνουν στην άκρη, μόνο εκείνοι ξέρουν καλύτερα! Κάποιο λόγο θα έχουν βέβαια και προσπαθούν να του σπάσουν τα νεύρα! Κάποιος λόγος θα υπάρχει, τον οποίο δεν ξέρουμε! Γιατί αυτά που λένε δεν στέκουν! Τις πρώτες εβδομάδες πως γίνεται για όλους να ήταν καλός; Ο Γιώργος δεν είναι έτσι όπως τον περιγράφουν! Εδώ είχε φτιάξει πιτούλες για την ομάδα του και επειδή δεν είχαν βγει καλές, δεν τις έφαγε, για να φάνε οι υπόλοιποι! Βέβαια είναι παιχνίδι, έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του, αλλά αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος που του κάνουν… είναι ντροπή!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα: Σημαιοφόρος κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έκλεψε την παράσταση! (video)

Θα αντέξει όμως τον πόλεμο αυτό; «Εγώ πιστεύω ότι θα αντέξει! Γιατί έχει πείσμα! Και όταν έχει δίκιο και τον κατηγορούν άδικα αντιδράει! Θα αντέξει! Είναι μαθημένος στα δύσκολα…Έχασε τον μπαμπά του πριν κάποια χρόνια…«, και πως το αντιμετώπισε ο ίδιος αυτό τον χαμό, ρώτησε η δημοσιογράφος του Youweekly.gr, κι εκείνη είπε… διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share