Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της οικογένειας του Γιώργου Αγγελόπουλου: Ο χαμός του πατέρα του που δεν ήξερε κανείς και η αντίδρασή τους στον πόλεμο που δέχεται!

23 Μαρτίου 2017 13:05
Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της οικογένειας του Γιώργου Αγγελόπουλου: Ο χαμός του πατέρα του που δεν ήξερε κανείς και η αντίδρασή τους στον πόλεμο που δέχεται!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μονοπωλήσει κυριολεκτικά το ενδιαφέρον στο Survivor, με τον γυναικείο πληθυσμό να έχει παραλύσει στην εικόνα του… Από ότι φαίνεται δεν μπήκε τυχαία στην ομάδα των «Διάσημων», αφού πλέον όλα τα μέσα, οι εκπομπές, τα sites και ο κόσμος ασχολούνται μαζί του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γυρνάει το μάτι του Ντάνου στο σημερινό επεισόδιο – Πλακώνεται στο συμβούλιο με τον Χανταμπάκη και φεύγει… (video)

Όπως γνωρίζετε, στο Youweekly.gr και το Dimi’s Blog διαβάζετε μόνο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και θέματα που δεν έχουν οι άλλοι… Επειδή όλο αυτό το διάστημα στέλνετε μηνύματα και θέλετε να μάθετε πολλά πράγματα για την ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου, φροντίσαμε και επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του παίκτη στην Σκιάθο και συγκεκριμένο με τον «πατέρα» του, κ.Ιωάννη…

Ο κ.Ιωάννης είναι εκείνος, ο οποίος μεγάλωσε τον Γιώργο, συγκεκριμένα είναι ο θείος του, ο αδερφός της μητέρας του Γιώργου. Όπως μας είπε και ο ίδιος, στο Youweekly.gr, είναι ο δεύτερος πατέρας του, καθώς πριν χρόνια, όταν ο Ντάνος, ήταν μικρός ήρθε αντιμέτωπος με την απώλεια του πατέρα του και μεγάλωσε μόνο με την μητέρα του! Ο ίδιος μου είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, με τον Γιώργο είμαστε πολύ δεμένοι οι δυο μας! Μας έδεσαν οι συνθήκες της ζωής καθώς όταν ήταν μικρός έφυγε από την ζωή ο μπαμπάς του και ήμουν εγώ κοντά στην μητέρα του! Δεν ήταν τόσο εύκολα. Παλεύει μαζί με τον αδελφό του να είναι η μητέρα του καλά. Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του. Δυστυχώς όμως έφυγε από αυτή την άσχημη ασθένεια πριν από δέκα χρόνια όταν ο Γιώργος ήταν 24 ετών.» και συνεχίζει λέγοντας… «Η μητέρα του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κι εκείνη οπότε γι αυτό είναι τόσο δεμένος με την οικογένειά του.Έχει και έναν αδελφό. Είναι μόνη της τώρα στο νησί και τον βλέπει στην τηλεόραση και στεναχωριέται…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβαίνει τώρα: Νέος συναγερμός αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο!

Στο παιχνίδι βέβαια όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι πλέον τον λένε «Ντάνο» και όχι «Γιώργο». Ωστόσο πολλά έχουν ακουστεί για το από που μπορεί να βγαίνει αυτό ή για ποιον λόγο να τον λένε έτσι… Σήμερα, ο θείος του, κ.Γιάννης, μέσα από το Youweekly.gr, μας αποκαλύπτει την αλήθεια και την τρυφερή ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό…«Εδώ στην Σκιάθο, όλοι έχουμε ένα ψευδώνυμο! Έτσι κι εμείς… «Ντάνο» τον ξέρουν όλοι εδώ. «Ντάνο» έλεγαν εμένα, μετά είπαν τον αδερφό μου και τώρα το παρατσούκλι αυτό έχει πάει στον Γιώργο…’

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει όλοι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δέχεται απίστευτο πόλεμο από τους συμπαίκτες του, χωρίς να γνωρίζουμε για ποιον λόγο τον έχουν στοχοποιήσει… Ο «πατέρας» του, όπως τον λέει και ο ίδιος, παίρνει θέση και μας αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα… Γιατί ξαφνικά χάλασε τόσο πολύ το κλίμα! Εγώ βλέπω πως κάτι τον έχει ενοχλήσει! Όλοι εδώ στην Σκιάθο τον υποστηρίζουμε και κανείς μας δεν έχει δει, να έχει κάνει κάτι κακό…» …και συνεχίζει…»Ο Γιώργος γενικά είναι ένα νευρικό παιδί. Εκεί τον βλέπω και κάνει υπομονή, αλλά δεν ξέρω για πόσο… Δηλαδή δεν ξέρω πόσο πολύ τον έχουν τσιγκλίσει…»

Και το Youweekly.gr δεν τελειώνει εδώ… Σε λίγο… Περισσότερες αποκαλύψεις!!! Μείνετε συντονισμένοι!

*** ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ YOUWEEKLY.GR***

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share