Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survival Secret: Γι' αυτό είναι η μεγαλύτερη αηδία που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

15 Οκτωβρίου 2017 10:49
Survival Secret: Γι' αυτό είναι η μεγαλύτερη αηδία που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Πριν καλά καλά προλάβει να κλείσει ένα μήνα ζωής το Survival Secret έχει καταφέρει να απογοητεύσει ακόμα και τον πιο.... αργόσχολο τηλεθεατή!

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

Τα νούμερα τηλεθέασης από την πρεμιέρα και μετά πέφτουν όλο και περισσότερο και από την πρώτη κιόλας μέρα, εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, πήραμε θέση για την παρωδία που προβάλλεται εδώ και μέρες από το Epsilon!

Αποτελεί δίχως αμφιβολία την μεγαλύτερη... αηδία που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση! Και δεν είναι ο λόγος πως έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο ριάλιτι! Ο καθένας έχει την άποψή του! Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκότωσε την κόρη μας γιατί..." - Σοκάρει ο πατέρας της 17χρονης στην κατάθεσή του!

Όμως αυτό που βλέπουμε καθημερινά είναι μια απόλυτη κοροϊδία! Αρχικά πρόκειται για το απόλυτο "copy paste" του Survivor! Μόνο τα ονόματα των παικτών δεν έχουν αντιγράψει! Τι αδέλφια βλέπουμε στο παιχνίδι, τι ολόιδια αγωνίσματα, τι στημένους καυγάδες!

Ήρθε και η περασμένη εβδομάδα να δούμε και οικειοθελής αποχώρηση (βλέπε Ειρήνη Παπαδοπούλου) αλλά και μετακίνηση παίκτη στην αντίπαλη ομάδα (βλέπε Γιάννης Σπαλιάρας)! Το μόνο που απομένει είναι να τα φτιάξει ο Κώστας Σόμμερ με τον... Χριστίνα Μπόμπα! Και σ' όλα αυτά να προσθέσουμε και τις απίθανες γκάφες επιπέδου... νηπιαγωγείου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Το «καυτό» ζεϊμπέκικο της Νίκης Λάμη που "διέλυσε" το πλατό! (video)

Και πέρα από την αντιγραφή έχουμε και το άλλο απίστευτο που συμβαίνει μετά την έναρξη του Nomads στο απέναντι στρατόπεδο! Κάθε εβδομάδα κατά μέσο όρο δεν αποχωρούν μόνο ένας αλλά δύο παίκτες! Μήπως εκεί στην Κουρούτα θέλουν να τα μαζεύουν σιγά σιγά και να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα με το φιάσκο; Λέμε μήπως;

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share