Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Το στήσιμο του "αιώνα"! Γελάνε άπαντες με το ριάλιτι του Epsilon!

3 Οκτωβρίου 2017 09:24
Survival Secret: Το στήσιμο του

Από την πρώτη κιόλας μέρα του Survival Secret, πρώτοι εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, το κατακρίναμε! Όχι απλά πρόκειται για μια πιστή αποτυχημένη αντιγραφή του Survivor αλλά το στήσιμο δεν έχει προηγούμενο!

Τι άλλο θα δούμε ρε παιδιά; Από την πρώτη κιόλας μέρα του Nomads άρχισαν τα στημένα σκηνικά; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω μάθει από μικρός να είμαι λίγο καχύποπτος! Για αυτό ας περάσουμε απευθείας στο "ζουμί" της υπόθεσης!

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

Πρώτον; Γιατί ενώ κάθε μέρα τελείωνε το ριάλιτι στις 23:00 το χθεσινό επεισόδιο τράβηξε μέχρι τις 00:30; Μήπως, λέω μήπως, για να δουν όσοι γύρισαν τους δέκτες τους από το Nomads μετά το τέλος του, τον επικό τσακωμό και την επίθεση στον Θάνο (δεν θυμάμαι καν το επίθετό του) των Αγωνιστών!

Και δεύτερον έρχεται και το πιο κορυφαίο στο όλο σκηνικό! Την ώρα που την έχουν "πέσει" όλοι, μα ΟΛΟΙ να "φάνε" τον Θάνο ξαφνικά ανακοινώνει ο Κώστας Σόμμερ πως είναι εκείνος που παραμένει στο παιχνίδι (ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με μια Μαρία) ενώ δεν φαίνεται να τον συμπαθεί κανείς, ούτε από τους τηλεθεατές! Πως παρέμεινε την Κουρούτα λοιπόν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: 6+1 λόγοι που θα μας κάνει να γελάμε με το... Survivor!

Μήπως όλοι όσοι είδαν το συμβούλιο του Survival, να συνεχίσουν να βλέπουν το ριάλιτι και στα επόμενα επεισόδια για να δουν τι θα γίνει με τον Θάνο και τους υπόλοιπους 20 (περίπου) παίκτες; Πρόβλεψη; Το ξύλο και οι εντάσεις μόλις άρχισαν! Δεν πάει αλλιώς ρε αδελφέ; Πως να συναγωνιστούμε το Nomads;

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share