Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survival Secret - αποκάλυψη: Έρωτας στην Κουρούτα! Παίκτες έχουν συνάψει σχέση μεταξύ τους!

21 Σεπτεμβρίου 2017 16:01
Survival Secret - αποκάλυψη: Έρωτας στην Κουρούτα! Παίκτες έχουν συνάψει σχέση μεταξύ τους!

Στην παραλία της Κουρούτας, κατά πως φαίνεται, δεν ευδοκιμούν μόνο οι διαμάχες, αλλά και… ο έρωτας.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δύο στις 2», τέσσερις παίκτες ήρθαν πιο κοντά από το συνηθισμένο, και ο έρωτας είναι στα σκαριά, στα πλαίσια του Survival Secret.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι παίκτες που έχουν έρθει πιο κοντά φαίνεται να είναι από την ομάδα των Αγωνιστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Η Κορινθίου ανέβασε την αρετουσάριστη φωτογραφία από τα οπίσθιά της για να κλείσει τα στόματα όλων!

Οι δυο τους φαίνεται ότι προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά τα συναισθήματά τους, αλλά η διαχυτικότητα μεταξύ τους είναι παραπάνω από εμφανής, και κοιμούνται και δίπλα δίπλα, οπότε οι ψίθυροι έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και είναι εξαιρετικά έντονοι.

Αλλά και στην ομάδα των Αετών, φαίνεται ότι κάτι πάει να δημιουργηθεί μεταξύ δύο παικτών, με τον άντρα να έχει κάνει το πρώτο βήμα, και τη γυναίκα να αντιστέκεται προς το παρόν, επιχειρώντας να κρατήσει τα όποια προσχήματα. Και τα δύο ζευγάρια είναι εξαιρετικά ταιριαστά, και οι σχετικές εξελίξεις θα συζητηθούν πολύ τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλας: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Αθήνα! Οι φωτογραφίες που τους πρόδωσαν!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share