Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Γιατί γέμισε η Κουρούτα με κοπέλες που θα πάρουν μέρος στα καλλιστεία;

Χαμός στην παραλία του Survival!

20 Σεπτεμβρίου 2017 12:06
Survival Secret: Γιατί γέμισε η Κουρούτα με κοπέλες που θα πάρουν μέρος στα καλλιστεία;

Με τα κορίτσια των καλλιστείων επισκέφτηκε την Κουρούτα της Ηλείας και το μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα του Survival Secrets του reality του «E», ο Νίκος Μπάμπαλης.

Ο Νίκος Μπάμπαλης, βρέθηκε στο όμορφο μέρος της Πελοποννήσου μαζί με την αναπληρωματική Star Ελληνική Ομορφιά 2017 Τζένη Πλάκου, την Β’ Miss Ελληνική Ομορφιά 2017, Ελένη Μαγουλά και την κάτοχο των Πελοποννησιακών Καλλιστείων 2017 Miss Young, Αγγελική Κορωνιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Το κλίμα που συνάντησαν στην Κουρούτα ο κ. Μπάμπαλης και τα κορίτσια του ήταν κάτι παραπάνω από καλό και μάλιστα ο ίδιος γράφει σε σχετική του ανάρτηση στο facebook θέλοντας να τερματίσει τις κακές φήμες που υπάρχουν γύρω από το παιχνίδι:

«Διαβάζω ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από τα στελέχη του Epsilon για το Survival Secrets και πως σκέφτονται ακόμη και τη διακοπή του ριάλιτι! Η επίσκεψή μου πριν από μερικά 24ωρα στην Κουρούτα, όμως μου "έδειξε" άλλη εικόνα, εντελώς διαφορετική από εκείνη που "βγάζουν" κάποιοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρονιά - τρόμος: Τα πολύνεκρα τροχαία που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο μέσα στο 2017! (photos+video)

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, η διάθεση όλων δεν έχει καμία σχέση με τα όσα διαδίδουν ορισμένοι και το τηλεπαιχνίδι θα συνεχιστεί. Βρέθηκα στην "έδρα" του Survival Secrets παρέα με την αναπληρωματική Star Ελληνική Ομορφιά 2017 και με την κάτοχο του τίτλου των των Πελοποννησιακών Καλλιστείων 2017 Miss ke Young με τις κοπέλες να δηλώνουν ενθουσιασμένες και με διάθεση ακόμη και να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα!!!».

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share