Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survival Secret - διαρροή: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που αποχωρεί από το παιχνίδι!

12 Σεπτεμβρίου 2017 14:11
Survival Secret - διαρροή: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που αποχωρεί από το παιχνίδι!

Πρεμιέρα ήταν και… πάει: το “Survival Secrets” έκανε χθες το βράδυ «ντεμπούτο» στο Epsilon, με το ριάλιτι επιβίωσης που διεξάγεται στην Κουρούτα να βάζει τέλος στην τηλεοπτική αναμονή που είχε χτυπήσει κόκκινο!

Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε τον Κώστα Σόμμερ να μιλά επί μακρόν και να εξηγεί τα βασικά στους παίκτες, ενώ γνωρίσαμε και τις δύο αντίπαλες ομάδες- αυτές των διάσημων και των αγωνιστών.

Ωστόσο, με μια δεύτερη «ανάγνωση» της πρεμιέρας, μπορεί εύκολα ν’ αντιληφθεί κανείς ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης από την ομάδα των διάσημων που θ’ αποχωρήσει, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από σαφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Ο λόγος, προφανώς, για τον Γιάννη Αϊβάζη. Ο διάσημος ηθοποιός έδειξε από πολύ νωρίς αρχηγικές τάσεις και δεν άργησε να «την πει» στους συμπαίκτες του. Τόσο στο περιστατικό με το καρπούζι, όσο και λίγο αργότερα σε μια συζήτηση ο Αϊβάζης τόνισε πως δε γίνεται να δουλεύουν μόνο 4-5 άτομα και οι υπόλοιποι να πετάνε… αετό, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στους υπόλοιπους.

Μ’ εξαίρεση την Πηγή Δεβετζή που φάνηκε να τον υποστηρίζει, όλοι οι άλλοι «εναντιώθηκαν», με την Πωλίνα Τριγωνίδου να ρίχνει την μπηχτή της λέγοντας «Πολλή γκρίνια έπεσε και δε γίνεται έτσι…» και τον Ντανιέλ Μπατίστα να τον κοιτάζει αμήχανος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Απίστευτο κράξιμο και της... αντιγραφής! Ατάκες "φωτιά"

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, λοιπόν, σε περίπτωση που οι διάσημοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ασυλία και θα πρέπει να προτείνουν παίκτη προς αποχώρηση, ο Γιάννης είναι με διαφορά αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί.

Άραγε, θα καταφέρει ν’ ανατρέψει τα προγνωστικά;

Πηγή: dailymedia.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share