Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survival Secret - παρασκήνιο: Σας αποκαλύψαμε από χτες τον άγριο τσακωμό του Γιάννη Αϊβάζη! Τι πραγματικά συνέβη;

12 Σεπτεμβρίου 2017 10:39
Survival Secret - παρασκήνιο: Σας αποκαλύψαμε από χτες τον άγριο τσακωμό του Γιάννη Αϊβάζη! Τι πραγματικά συνέβη;

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το Survival Secret το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο από όλους το τρομερό παρασκήνιο από την Κουρούτα! (Δείτε εδώ)

Όπως έγινε γνωστό και μέσω των δηλώσεων της Μαρίας Κορινθιου (Δείτε εδώ), η οποία το παραδέχτηκε, ο Γιάννης Αϊβάζης είχε από την πρώτο μέρα του ριάλιτι έναν έντονο τσακωμό, με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του! Φυσικά αυτό το πλάνο "κόπηκε" από την παραγωγή του Survival για να μην δείξουν από το "καλημέρα" ότι το ριάλιτι δεν έχει και πολύ μέλλον!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr από την Κουρούτα, ο γνωστός ηθοποιός νευρίασε με την αδιαφορία των συμπαικτών του, οι οποίοι είχαν πετάξει όπου να ναι τα αποφάγια από τα καρπούζια, με αποτέλεσμα να γεμίσουν μυρμίγκια!

Ο Γιάννης Αϊβάζης, στο σημείο αυτό, ζήτησε εξηγήσεις, πλάνο το οποίο μας έδειξαν οι υπεύθυνοι του Epsilon! Αυτό όμως που δεν μας έδειξαν είναι όλα όσα ακολούθησαν! Ο ηθοποιός φέρεται να λογομάχησε έντονα με αποτέλεσμα να πέσουν κάποιες "ψιλές"! Μάλιστα φέρεται να έπιασαν στο στόμα τους και ονόματα από την οικογένεια του Αϊβάζη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στα άκρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Απίστευτο κράξιμο και της... αντιγραφής! Ατάκες "φωτιά"

Τώρα τι θα συμβεί στην συνέχεια και αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση από το παιχνίδι θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες!

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share