Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον άγριο τσακωμό του Γιάννη Αϊβάζη στο ριάλιτι! (video)

12 Σεπτεμβρίου 2017 10:10
Survival Secret: Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον άγριο τσακωμό του Γιάννη Αϊβάζη στο ριάλιτι! (video)

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη συμμετοχή του Γιάννη Αϊβάζη στο Survival Secret, και αναφέρθηκε στον άγριο καυγά του συζύγου της στην Κουρούτα, επειδή κάποιος συμπαίκτης του έβρισε την ίδια και την κόρη τους!

«Την Ισμήνη την έχουμε συζητήσει, εντάξει, της λείπει ο μπαμπάς της. Είναι πώς θα το δώσεις στο παιδί, πώς θα του πεις ότι θα λείπει. Τη φωτογραφία την τράβηξα εκείνη την ώρα. γιατί ο Γιάννης έχει φύγει ήδη. Είναι δύσκολα, από την άποψη ότι λείπει από το σπίτι. Ότι λείπει, ότι δνε είναι δίπλα μας, αυτό είναι το δύσκολο! Επικοινωνήσαμε τελευταία φορά όταν φτάσανε εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Δεν αγχώνομαι για το φαγητό, πιο πολύ το ψυχολογικό με απασχολεί, για όποιον έχει οικογένεια είναι λίγο πιο δύσκολο, αν δεν φάει, θα λιποθυμήσει, θα τον μαζέψουν, όλα καλά! Όταν αφήνεις ανθρώπους από πίσω σου, είναι λίγο περίεργα και λίγο δύσκολα. Εντάξει, θα δούμε, έχω πολύ άγχος η αλήθεια είναι!

Έμαθα για τον καυγά, όπου ενεπλάκη ο Γιάννης, έγινε γιατί βρίσανε εμένα και την Ισμήνη, αλλά δεν βγήκε, ουσιαστικά αυτό έγινε, αλλά δεν το γράψανε αυτό, εννοείται! Δεν νομίζω να επιτρέπεται, αλλά ουσιαστικά αυτό έχει γίνει! Για αυτό έγινε ο καυγάς!» αποκάλυψε, με εμφανή την ενόχληση στη φωνή της, η ηθοποιός. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Απίστευτο κράξιμο και της... αντιγραφής! Ατάκες "φωτιά"

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share