Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιπέτεια του Γιάννη Σαββιδάκη! "Παραλίγο να χάσω ΓΥΝΑΙΚΑ και ΠΑΙΔΙ"!!!

4 Απριλίου 2014
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιπέτεια του Γιάννη Σαββιδάκη!

«Έζησαν έναν εφιάλτη. Παραλίγο να χάσω τη γυναίκα και το παιδί μου». Μπορεί ο Γιάννης Σαββιδάκης να χαρίζει πολύ γέλιο με τις μεταμφιέσεις του στο «Your Face Sounds Familiar», αλλά πίσω από το χαμόγελό του υπάρχει μια ιστορία που τον έχει σημαδέψει για τα καλά κι ελάχιστοι τη γνωρίζουν. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης περίμενε πώς και πώς τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Η αγωνία του, όπως ήταν επόμενο, ήταν μεγάλη. Όμως μέσα σε λίγα λεπτά η λαχτάρα να αγκαλιάσει το μωρό του, μετατράπηκε σε τρόμο και οι στιγμές μέχρι να γεννηθεί ήταν βασανιστικές και ατελείωτες. Παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα και οι γιατροί έδωσαν πραγματικά μεγάλη μάχη για να σώσουν και το μωρό και τη μητέρα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σαββιδάκης, το μωρό πατούσε τον ομφάλιο λώρο και δεν γινόταν σωστή αιμάτωση του βρέφους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά να πεθάνει. «Ήταν σαν να αυτοκτονούσε», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης. Οι γιατροί ξεκίνησαν αμέσως τη μάχη για να σώσουν το παιδί και τη μάνα. Έπρεπε η σύζυγος του Γιάννη να κάνει άμεσα επέμβαση, διαφορετικά το μωρό θα πέθαινε και θα έμπαινε σε κίνδυνο και η δική της ζωή.

«Φεύγουμε αμέσως για χειρουργείο». Τα λόγια του μαιευτήρα τους ακόμα αντηχούν στα αυτιά του. Δεν έπρεπε να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο Σαββιδάκης, τρελάθηκε όταν έβλεπε είκοσι γιατρούς και νοσοκόμες να τρέχουν πανικόβλητοι στο πλευρό της γυναίκας του.

Οι ώρες μέχρι να βγουν οι γιατροί από το χειρουργείο του φάνηκαν αιώνες. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκεφτόμουν ότι είχα άλλο ένα παιδί που με περίμενε στο σπίτι, πώς θα ήταν η επόμενη μέρα και φυσικά το μόνο που παρακαλούσα ήταν να σωθούν το μωράκι και η σύζυγός μου», εξομολογείται. Όταν τελικά βγήκε ο γιατρός και τους ανακοίνωσε ότι όλα πήγαν καλά, ξέσπασε. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν του έφεραν το μωρό, αλλά το μυαλό του ήταν και στη γυναίκα του, γιατί πήρε πολύ γρήγορα μεγάλη δόση νάρκωσης, αφού ήταν κατεπείγον περιστατικό. Ηρέμησε μόνο όταν την είδε και μίλησε μαζί της.

«Φοβήθηκα για τη ζωή και των δύο. Σώθηκαν γιατί αυτό συνέβη μέσα στο μαιευτήριο. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν είχαμε καθυστερήσει έστω δύο λεπτά», αναφέρει ο Σαββιδάκης και παραδέχεται ότι πλέον βλέπει με άλλο μάτι τη ζωή έπειτα από αυτή την τόσο δυνατή εμπειρία.

Πηγή: Περιοδικό YES!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share