Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Athens Magazine: Όλο το χρονικό της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ Μενεγάκη - Λάτσιου!!!

5 Φεβρουαρίου 2014
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Athens Magazine: Όλο το χρονικό της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ Μενεγάκη - Λάτσιου!!!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ

15 Ιανουαρίου 2013

Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεών τους για να βρεθεί εξωδικαστική λύση στις διαφορές τους. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και γι’ αυτόν το λόγο ξεκινά η σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

10 Φεβρουαρίου 2013

Η σύνταξη του ιδιωτικού συμφωνητικού έχει ολοκληρωθεί και ο Γιάννης Λάτσιος έχει ήδη βάλει την υπογραφή του. Το βράδυ εκείνης της Κυριακής τα πάντα ανατρέπονται. Όπως υποστηρίζει η πλευρά του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 στην αγωγή που κατέθεσε, η Ελένη ξαφνικά στις 8 μ.μ. αλλάζει άποψη και δεν δέχεται να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό. Ο Λάτσιος έξαλλος δίνει εντολή στους δικηγόρους του να προχωρήσουν την αγωγή, αφού δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια μιας και ολοκληρώνεται η διετία από την έκδοση του διαζυγίου τους και μετά δεν θα μπορεί να εγείρει οικονομικές αξιώσεις.

11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Λάτσιος καταθέτει την αγωγή εναντίον της Μενεγάκη, την τελευταία μέρα που είχε το δικαίωμα. Η αγωγή ορίζεται να συζητηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.

20 Μαΐου 2013

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών ξεκινούν πάλι νέο γύρο επαφών για να μην πάει η υπόθεση στα δικαστήρια. Ο Λάτσιος είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και περιμένει τη νέα πρόταση της Ελένης για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Από τις συζητήσεις φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία, αφού η διαφορά που τους χωρίζει είναι χαώδης.

26 Ιουλίου 2013

Η παρουσιάστρια αλλάζει δικηγόρο και την υπόθεσή της αναλαμβάνει ο Ναούμ Τζίφρας. Όπως προκύπτει από την αγωγή, ξεκινούν νέες συζητήσεις ανάμεσα στους νομικούς των δύο πλευρών, αλλά η Ελένη και ο Γιάννης δεν δίνουν το «παρών» σε καμία από αυτές τις συζητήσεις. Τελικά μετά κόπων και βασάνων αποφασίζεται να δοθεί άλλη μία ευκαιρία και να μην πάει –ακόμα– η υπόθεση στα δικαστήρια.

16 Σεπτεμβρίου 2013

Λάτσιος και Μενεγάκη από κοινού ζητούν αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που ορίζεται για τις 16 Δεκεμβρίου 2013. Κάποιοι πιστεύουν ότι έχει βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν νέα συνάντηση και η πλευρά της Ελένης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Λάτσιος στην αγωγή του, υποσχέθηκε ότι θα δώσει την τελική της πρόταση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, κάτι που δεν έγινε.

5 Νοεμβρίου 2013

Η Ελένη καταθέτει τελικά την πρότασή της για την οποία υποστηρίζει ότι ο Λάτσιος ποτέ δεν της έδωσε απάντηση. «Σκοπός του ήταν να πάει στα δικαστήρια η υπόθεση», ισχυρίζεται. Η άποψη του τελευταίου τελείως διαφορετική. «Δεν μας έδειξε τίποτα καινούριο. Τι να απαντήσω δηλαδή, αφού η συγκεκριμένη πρότασή της είχε απορριφθεί;», ήταν η απάντησή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στις προτάσεις του. Η ρήξη πλέον δείχνει οριστική. Στο συγκεκριμένο ραντεβού είχε προγραμματιστεί να παρευρεθούν και οι δυο τους, αλλά ο Λάτσιος –σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μενεγάκη– αρνήθηκε να πάει την τελευταία στιγμή. Οπότε ούτε και η Ελένη πήγε.

13 Δεκεμβρίου 2013

Η Μενεγάκη καταθέτει τη δική της αγωγή-απάντηση στην αγωγή του Λάτσιου.

16 Δεκεμβρίου 2013

Η αγωγή του Λάτσιου εκδικάζεται κανονικά στην Ευελπίδων, όπου δίνει το «παρών» και η Μενεγάκη. Παρά τις προσπάθειες της έδρας να τα βρουν οι δυο τους μακριά από τις δικαστικές αίθουσες, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής ανάμεσά τους.

Πηγή: Περιοδικό YES!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share