Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Β. Κολλιδά: Ποια έκπληξη της έκανε ο σύντροφός της;;; Πού της έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ;;;

25 Νοεμβρίου 2013
Β. Κολλιδά: Ποια έκπληξη της έκανε ο σύντροφός της;;; Πού της έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ;;;

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Βάσω Κολλιδά κατά τη διάρκεια πτήσης προς την Πόλη του Φωτός μαζί με τον καλό της Γιάννη Εμμανουηλίδη. Ο νεαρός πολίστας και επιχειρηματίας, έκανε το μεγάλο βήμα και ζήτησε από την καλή του να τον παντρευτεί, κάνοντας το πρώην μοντέλο πολύ ευτυχισμένο.

Ο Γιάννης τα είχε σχεδιάσει όλα από νωρίς. Την ώρα που βρίσκονταν στα 33.000 πόδια, ζήτησε από την καλή του να παίξουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να περάσουν την ώρα τους. Εκείνη δέχθηκε και αφού απάντησε τις δύο πρώτες ερωτήσεις, στην τρίτη, ο γνωστός πολίστας έβγαλε ένα δαχτυλίδι και ζήτησε από τη Βάσω Κολλιδά να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.

Το γνωστό μοντέλο όπως ήταν φυσικό έμεινε με το στόμα ανοιχτό και συγκινήθηκε πολύ. Είπε βεβαίως το μεγάλο «ναι» και τώρα το ζευγάρι ξεκινά ετοιμασίες γάμου.

Γιάννης και Βάσω ταξίδεψαν στο Παρίσι για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο που είναι μαζί και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης επέλεξε αυτή την ημερομηνία για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του.

Οι δυο τους ήδη μένουν στο ίδιο σπίτι στον Άγιο Δημήτριο και τώρα θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες. Η ημερομηνία του γάμου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά δεν θα το καθυστερήσουν και πολύ. ​

πηγή: star.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share